A fost prins după 5 zile de căutări agresorul sexual al unei fetițe de 6 ani din Dancu

joi, 25 august 2016, 21:00
1 MIN
 A fost prins după 5 zile de căutări agresorul sexual al unei fetițe de 6 ani din Dancu

O fetiță de 6 ani din Dancu va rămâne traumatizată pe viață după ce a fost violată de un individ de 44 de ani. Agresorul a fost prins după 5 zile de căutări în județul Prahova. El a fost arestat.

UPDATE ORA 22:00

Agresorul fetiței de 6 ani din Dancu a fost prins de polițiști joi seara în județul Prahova. Individul are 44 de ani, iar domiciliul său stabil este în județul Iași.

Joi au venit și rezultatele analizelor medico-legale care atestă faptul că fetița de 6 ani a fost violată pe data de 20 august.

Bărbatul care a agresat-o pe micuță este acuzat de două infracțiuni: viol și corupere de minori. El a fost arestat deja și urmează să fie adus la Iași pentru audieri.

UPDATE ORA 12:15

Polițiștii ieșeni încearcă de cinci zile să dea de urma unui bărbat care ar fi agresat sexual o fetiță de 6 ani în Dancu (Holboca).

Din spusele fetiței, aceasta se plimba cu verișoara ei de 4 ani. Bărbatul le-a ademenit și le-a dus spre ieșirea din localitate, unde a agresat-o sexual pe fetița mai mare. Fapta s-a petrecut în cursul zilei de sâmbătă, 20 august.

Polițiștii ieșeni au refuzat să dea mai multe detalii.

Comentarii