A fost prins un prolific hoţ specializat pe furat din apartamentele situate la parter

luni, 30 ianuarie 2017, 02:50
1 MIN
 A fost prins un prolific hoţ specializat pe furat din apartamentele situate la parter

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au reuşit să identifice un tânăr din oraş care este suspectat că ar fi furat bunuri din trei apartamente. Bărbatul a fost arestat preventiv, după ce poliţiştii reuşiseră să îl prindă la finele săptămânii trecute. 

El este acuzat că ar fi comis trei infracţiuni, toate furturi cu un mod de operare similar. „În perioada au­gust – noiembrie anul curent, acesta ar fi pătruns în trei locuinţe, situate la parterul unor imobile din muni­cipiul Iaşi, profitând de geamurile lăsate deschise sau prin forţarea acestora, de unde ar fi sustras bijuterii, un laptop, un aparat foto, bău­turi alcoolice s.a., valoarea prejudiciului fiind de 6.920 lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, iar la data de 27 ianuarie tânărul a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 ore. La data de 28 ianua­rie a.c., acesta a fost prezentat Par­chetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, instanţa dispunând luarea măsurii arestării preventive a sa pentru 30 de zile“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. Aceştia au mai menţionat că vor continua cercetările pentru a afla dacă tânărul a mai comis şi alte furturi. 

Comentarii