A slăbit 50 de kilograme după ce a ţinut o dietă bazată numai pe cartofi

miercuri, 27 septembrie 2017, 20:59
2 MIN
 A slăbit 50 de kilograme după ce a ţinut o dietă bazată numai pe cartofi

Dieta pe bază de cartofi te poate face să îţi schimbi în mod radical percepţia pe care o aveai despre aceste legume. Un astfel de regim te poate ajuta să scapi rapid de kilogramele în plus şi să ai o sănătate de fier.

Dacă ţi-ai dorit să slăbeşti, mai mult ca sigur ai eliminat cartofii din alimentaţia ta, convinsă fiind că aceştia îţi pot distruge orice încercare de a ajunge la greutatea ideală. Ei bine, vei rămâne surprinsă de efectele pe care aceştia le au în procesul de slăbire. Urmând un astfel de regim, un bărbat a reuşit să slăbească 50 de kilograme într-un an, transformarea fiind una spectaculoasă, scrie avantaje.ro.

Luptându-se cu kilogramele în plus şi fiind dependent de mâncarea fast food, Andrew Taylor a căutat o modalitate prin care să ajungă la o greutate normală. Cum cartofii au reprezentat întotdeauna plăcerea lui vinovată, acesta a decis să urmeze un regim alimentar care să îi aibă la bază, iar rezultatele nu au întârziat să apară.  Andrew Taylor a reuşit să slăbească 50 de kilograme, dar şi să îşi îmbunătăţească starea de sănătate, potrivit dailymail.co.uk. Nivelul colesterolului a ajuns să fie în limite normale, iar sistemul lui circulator să funcţioneze mult mai bine, arată avantaje.ro.

Mulţi ar spune că un regim pe bază de cartofi este restrictiv, însă Andrew Taylor nu este de aceeaşi părere. Acesta consideră că aminoacizii din cartofi sunt suficienţi pentru a lupta împotriva bolilor, dar şi pentru ca organismul să îşi ia necesarul de proteine. În plus, pentru ca organismul să nu fie privat de vitamine şi minerale, bărbatul a introdus în alimentaţie şi cartofii dulci, care sunt bogaţi vitaminele A şi E.

În ce constă dieta cu cartofi?

Dieta cu cartofi este foarte uşor de ţinut şi asta pentru că nu există prea multe reguli de urmat. Important este să consumi această legumă la fiecare masă, fie sub formă de supă, fie la cuptor, fierţi sau preparaţi la abur. Pentru ca regimul să dea rezultate, combină cartofii cu salate cât mai fresh şi cu brânzeturi degresate şi evită să consumi alimente cu un număr mare de calorii.

SURSA:avantaje.ro

Comentarii