Eveniment

Acțiune caritabilă organizată de şcoala particulară Lorelay

joi, 08 iunie 2017, 08:55
1 MIN

Târgul de vară din Lorelay reprezintă o acţiune cu scop caritabil care se desfăşoară în fiecare an. Implicăm atât pe cei mici, cât şi pe cei mai mari. 

 
Copiii confecţionează obiecte decorative din materiale reciclabile,obiecte ce apoi sunt expuse în cadrul târgului. Avem ca invitaţi părinţi, bunici, prieteni etc.
 
Elevii îşi folosesc cunoştinţele din domeniul educaţiei financiare pentru a putea vinde produsele cât mai avantajos. Se stabilesc preţuri, se fac oferte, se negociază. Spre final am auzit expresii, cum ar fi Black Friday, totul la jumătate de preţ, etc.
 
  
S-au adunat peste 2000 de lei, bani ce vor fi folosiţi pentru a oferi copiilor din cadrul unui centru social ieşean o excursie de sfârşit de an şcolar.Acţiunea are la bază un parteneriat încheiat cu instituţia în cauză, iar de-a lungul timpului, acest gen de acţiuni a devenit o tradiţie în Lorelay.  De asemenea, copiii s-au vizitat, s-au cunoscut şi au desfăşurat diverse activităţi  împreună. 
 
Elevii au înţeles importanţa acţiunii lor şi, ajutaţi de părinţi şi cadrele didactice, reuşesc încă o dată să ofere clipe de bucurie colegilor de la centrul social. 
 
Mulţumim tuturor pentru generozitate şi implicare ! 
 

Comentarii