Acţiunea Catolică pregăteşte animatori pentru sectorul copii

vineri, 03 martie 2017, 21:55
1 MIN
 Acţiunea Catolică pregăteşte animatori pentru sectorul copii

Acţiunea Catolică „Sfântul Iosif“ din Dieceza de Iaşi organizează o zi de formare pentru animatorii sectorului copii, programată pentru această sâmbătă.

Activitatea va avea ca temă „Exemplul meu contează!“, motoul fiind „Mergi şi fă şi tu la fel!“, ambele citate biblice, reprezentanţii organizaţiei îndemnându-i pe cei care vor să se înscrie să descopere importanţa colaborării şi deschiderii faţă de lucrul cu copiii. „Scopul acestei zile este de a contribui la formarea responsabililor parohiali şi a animatorilor sectorului copii.

Pentru o bună organizare, responsabilii parohiali sunt rugaţi să înscrie grupul completând un formular care se găseşte pe site“, au precizat organizatorii. Întâlnirea va avea loc zonal, pentru Iaşi şi Roman, şi urmează să aibă loc la Centrul „Sfântul Leonard Murialdo“. Programul întâlnirii începe de la 08.30 şi se încheie la 15.00 cu Sfânta Liturghie, iar pe lista evenimentelor se regăsesc activităţi precum momentul formativ – Exemplul meu contează, grupuri de discuţie, dar şi ateliere de lucru ce conţin ponturi pentru un animator, ce valori, convingeri şi atitudini trebuie să aibă. 

 

Comentarii