N

Adevărul despre mişcările de trupe de la PRO TV. „Loredana Groza, Smiley si Marius Moga se vor regasi in noul sezon Vocea Romaniei”

N

miercuri, 28 mai 2014, 18:37
1 MIN
 Adevărul despre mişcările de trupe de la PRO TV. „Loredana Groza, Smiley si Marius Moga se vor regasi in noul sezon Vocea Romaniei”

\N

„Multe dintre vedetele noastre au fost anuntate in presa ca plecate la Antena 1. Au fost, insa, doar zvonuri”, avand in vedere ca „Loredana Groza, Smiley si Marius Moga se vor regasi in noul sezon Vocea Romaniei”, ce va fi prezentat de Pavel Bartos, a declarat pentru HotNews.ro directorul general al Pro TV, Aleksandras Cesnavicius. Despre plecarile multor dintre sefii din trust, Cesnavicius declara ca „a fost decizia lor” si da exemplul producatoarei Monei Segall, care, spune el, „a refuzat sa se alature departamentului nostru de productie din cadrul Pro TV si a preferat sa ramana independenta”. El declara ca „Pro TV nu este de vanzare!”, dar ca operatiunile secundare – radio, distributie de film – sunt de vanzare: nu poate da nume de entitati interesate, dar „interesul este inalt”. Cesnavicius, despre recentele concedieri abrupte a zeci de angajati: „contextul nu ne-a permis sa facem acest lucru in mai multe etape”.
 

  • Aleksandras Cesnavicius a raspuns, miercuri, prin e-mail intrebarilor transmise de HotNews.ro in urma cu mai multe zile. HotNews.ro reda integral raspunsurile directorului Pro TV

HotNews.ro i-a adresat sefului Pro TV o serie de intrebari avand in vedere schimbarile majore prin care a trecut acest grup in ultimele luni – plecarea multor sefi si responsabili productie, plecarea unor vedete in special catre televiziunea concurenta Antena 1, intentiile anuntate oficial de vanzare a unor active, disponibilizarile abrupte de acum cateva saptamani, incertitudinile referitoare le viitoarele productii ale postului. Raspunsurile directorului Pro TV le găsiţi pe

hotnews.ro

 

Comentarii