Alexandru Tomescu şi Eduard Kunz aduc la Iaşi Turneul Stradivarius – Enescu Experience

marți, 28 aprilie 2015, 09:20
1 MIN
 Alexandru Tomescu şi Eduard Kunz aduc la Iaşi Turneul Stradivarius – Enescu Experience

Evenimentul va avea loc duminică, 10 mai, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” din Iaşi. Biletele se găsesc deja la casa de bilete a Filarmonicii de Stat "Moldova" Iaşi.

Cea de-a VII-a ediţie a Turneului Naţional Stradivarius îl aduce la Iaşi pe Alexandru Tomescu, artistul care are privilegiul de a cânta pe vioara Stradivarius Elder-Voicu.

Recitalul va avea loc în Iaşi, duminică, 10 mai, de la ora 19, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” din Iaşi. Turneul Stradivarius – Enescu Experience va avea în program sonatele „Sonata pentru pian şi vioară, op. 2, nr. 1 în re major”, „Sonata pentru pian şi vioară, op. 6 în fa minor” şi „Sonata pentru pian şi vioară În caracter popular românesc, op. 25”.

Alături de Alexandru Tomescu se va afla, ca şi în turneul precedent, pianistul rus Eduard Kunz, inclus de BBC Music Magazine în topul celor mai buni 10 pianişti de mâine, acesta interpretând la pian.

Pentru reprezentaţia de la Iaşi, preţul unui bilet este cuprins între 8 lei, cât costă un bilet cu reducerepentru studenţi şi 22 de lei, în funcţie de locul în sală. Acestea se găsesc la casa de bilete a Filarmonicii de Stat "Moldova" Iaşi, iar pentru mai multe detalii legate de procurarea lor puteţi suna la numărul de telefon: 0332/882.025. 

 

Comentarii