Alianţa ALDE se laudă că merge singură şi la alegerile locale şi la parlamentare

joi, 13 august 2015, 20:19
1 MIN
 Alianţa ALDE se laudă că merge singură şi la alegerile locale şi la parlamentare

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) îşi va încerca singură norocul în cele două rânduri de alegeri care se vor desfăşura anul viitor. O decizie în acest sens privind alegerile locale fusese de altfel anunţată deja de cele două partide care au format alianţa, PC şi PLR.

„Hotărârea PC de a candida singură a fost îmbrăţişată şi de conducerea noului partid. Vom merge singuri la alegerile locale şi, în pofida unor zvonuri sunt s-au auzit, tot singuri vom merge şi la alegerile generale, indiferent de rezultate de la locale. Electoratul va da măsura modului în care reuşim să ne facem simţiţi în viaţa comunităţii şi sperăm că vom putea demonstra până la alegeri că merităm încrederea electoratului“, a declarat copreşedintele filialei judeţene a ALDE, Vasile Şalaru.

Acesta a precizat şi că ALDE va continua să susţină Guvernul Ponta la nivel central şi conducerea asigurată de PSD la nivel local.

„Rămânem fideli pactului cu PSD şi PNL din 2012, adică programului de guvernare al USL. Miniştrii noştri rămân alături de Victor Ponta. Vorbim de patru miniştri, adică de un sprijin semnificativ“, a spus Şalaru.
 

Comentarii