Andreea Tincu: Cui i-e frica de rochiile lungi?

marți, 01 decembrie 2015, 09:20
1 MIN
 Andreea Tincu: Cui i-e frica de rochiile lungi?

Poți purta rochii lungi, indiferent de silueta și înălțimea ta? Iată ce părere are Andreea Tincu:

"Toate femeile iubesc rochiile lungi. In poze, cu siguranta, si mai ales pe vedete celebre, slabe, perfect aranjate, zambind perfect la ocazii perfecte. Cand este vorba insa de propriul Eu, deja apar intrebari si probleme, de multe ori inventate.

Am auzit de n ori: nu purta rochii lungi atunci cand esti micuta de statura. Este un mit fals si e sanatos sa il depasesti. Salma Hayek (157cm) arata foarte bine in rochii lungi, daca tot ai incredere deplina in tabloide.

Esti inalta si te gandesti ca rochia lunga te va face total inabordabila, stabilind clar o bariera intre tine si posibilii admiratori. In acest caz, ar trebui sa urmezi exemplul unei actrite aflate in topul celor mai inalte vedete din lume- Sigourney Weaver. Nu este absolut deloc silfida, are o constitutie atletica si e senzationala in long evening dress. Multe femei cu alura sportiva au o adevarata fobie la rochii, insa este foarte posibil sa se simta perfect in cele lungi.

Femeile cu bust generos pot profita de formele decoltate, talia evidentiata si o anumita amploare in partea de jos, pentru o atitudine eleganta. De fapt, urmarind evolutia multor vedete, putem vedea in timp cum arata o rochie pe aceeasi persoana cu model sani mici, sani normali, sani mari, sani foarte mari si apoi o intoarcere la sani normali deoarece la moda ramane totusi sanatatea. Cu operatii sau fara, Monica Belluci este o aparitie hot din toate punctele de vedere".

Aflați amănunte de pe andreatincu.me

Comentarii