Angelina Jolie de Iaşi, manechinul cu ochii de aur, a devenit Miss România 2014

joi, 11 decembrie 2014, 02:58
2 MIN

Ieşeanca Diana Cîrdei a câştigat anul acesta titlul de Miss România la finala concursului „Miss România 2014” care s-a desfăşurat la începutul acestei luni. Acest concurs a avut loc în cadrul evenimentului „Bucharest Fashion Week” care a avut loc în perioada 1-6 decembrie la Ambasad’Or Events & Leisure.

Diana Cîrdei are 19 ani, 1,78 metri înălţime şi dimensiuni aproape perfecte, 86-60-88 şi seamănă din prim-plan cu celebra actriţă Angelina Jolie, având aceeaşi fineţe a trăsăturilor feţei şi aproximativ acelaşi zâmbet. Aceasta are ca profesie modellingul, fiind observată de la vârste fragede de specialişti, în prezent ea fiind director Kasta Morrely, o agenţie cunoscută de modelling din Iaşi. „Aceasta se bucură de o frumuseţe rară, calificări în domeniul modei şi este cunoscută pe plan internaţional ca manechinul cu ochii de aur”, menţionează Ana Hriscu, preşedinte executiv în cadrul Kasta Morrely.

Acest premiu completează portofoliul tinerei ieşence care mai are până în prezent: participarea la Cannes Film Festival, prezentări pentru branduri internaţionale şi designeri precum Guess, Antonio Urzi, Gianni Sapone, Luigi Gaglione, Marina Mansanta, Bozard, Marilyn Poland, Marina Micanovic, Nada Koljensic, Vero Milano, Natascia Casu etc.

Printre  titlurile câştigate la concursurile de frumuseţe se numără şi Miss Litoral, Top Model România şi Model Awards Black Sea.

Ieşeanca a fost premiată în urma acestui concurs cu premii în valoare de 25.000 de euro, în care intră şi o vacanţă all inclusive de o săptămână pe Coasta de Azur, o vacanţă în Poiana Braşov, unde va merge să-şi petrească Sărbătorile de Iarnă, o rochie de lux, firma Harmont&Blane, încălţăminte Mineli Boutique şi un colier cu perle naturale de la brandul Miluna.

Diana Cîrdei a purtat o coroană de aur alb cu 1.236 de diamante de 37 de karate cu tăietură briliant şi 128 de perle, realizată de casa de bijuterii Ciela Venezia şi are o valoare extrem de mare.

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii