Anton Doboş revine către primarul Nichita pentru mutarea vămii

vineri, 05 decembrie 2014, 02:51
2 MIN
 Anton Doboş revine către primarul Nichita pentru mutarea vămii

Deputatul face un apel către Primărie să soluţioneze problema mutări vămii din zona gării Nicolina.

„Stilul consacrat al celor din PSD, promisiunile fără concretizare, declaraţiile fără acoperire şi blocarea proiectelor celor de altă culoare politică au dus la stagnarea şi chiar regresul oraşului nostru. Un exemplu de astfel de proiect este cel iniţiat de mine, ce presupune mutarea vămii din zona gării Nicolina. Nevoia este la fel de actuală cum a fost şi în 2012 când am strâns mii de semnături ce susţineau proiectul. Dar, aşa cum ne-au obişnuit, din partea administraţiei ieşene, declaraţiile abundă, dar faptele sunt inexistente. Poate tocmai din această cauză, dimensiunea dezastrului pesedist din colegiul 12, ca de altfel peste tot în ţară, este pe deplin justificabililă. Oamenii s-au săturat de lucrurile făcute anapoda şi au demonstrat că jocurile bizantine ale clasei politice roşii din Iaşi nu mai sunt suportate“, e de părere parlamentarul liberal.

Acesta îl invită pe primarul Iaşului la acţiune, pentru a demonstra că vorbele sale adresate cu ocazia zilei naţionale nu au avut doar un caracter populist.

„Domnule Nichita, în discursul dumneavoastră de 1 decembrie aţi vorbit despe unitate şi solidaritate. Demonstraţi că nu este o vorbă în vânt, doar o altă manevră demagogică. Puteţi începe să fiţi solidar cu locuitorii din colegiul 12, care de 2 ani aşteaptă o intrare în normalitate măcar într-o privinţă în care deja aveţi puse la dispoziţie soluţii. Mutarea vămii, eliminarea unui trafic infernal, ce produce zgomot şi poluare este un lucru fezabil şi care nu mai suportă amânare. În aceste condiţii rămâne însă o problemă fundamentală ce ţine de schimbarea abordării – dacă administraţia Nichita va continua dialogul surzilor, sau va alege să pună umărul la treabă. A sosit timpul să lucreze în folosul cetăţenilor şi să nu tergiverseze prin fel şi fel de artificii şi situaţii create artificial soluţionarea unei probleme cu care se confruntă mii de locuitori ai acestui oraş”, a mai declarat Anton Doboş.
 

Comentarii