Apartamentul în care a fost ucis Sabin a fost părăsit. Tatăl lui are încredere în anchetatori

vineri, 09 decembrie 2016, 03:10
2 MIN
 Apartamentul în care a fost ucis Sabin a fost părăsit. Tatăl lui are încredere în anchetatori

La o lună de zile de la uciderea lui Sabin Şerban, fiul colonelului SRI, apartamentul în care a avut loc crima a fost părăsit. Familia tânărului s-a mutat într-o altă locaţie, iar prin imobil mai trece din când în când tatăl său.

„Nu i-am mai văzut prin zonă. Cel puţin pe mama lui Sabin nu am mai văzut-o din seara tragediei. Nu a mai fost de atunci pe aici. În privinţa tatălui, acesta a mai fost uneori pe aici, dar apoi pleacă“, ne-a spus vânzătorul unei tonete din apropierea blocului unde a locuit familia.

De asemenea, şi ceilalţi vânzători din zonă sunt speriaţi încă de crima care a avut loc pe 11 noiembrie. Aceştia ne-au povestit că poliţiştii au ridicat toate înregistrările camerelor de filmat din zonă, însă fără niciun rezultat. „Au luat înregistrările din ziua respectivă însă camera de la noi nu acoperă o arie foarte mare. Nu ştiu dacă le-a folosit la ceva sau nu“, ne-a spus o tânără de la un amanet din zonă.

„Ziarul de Iaşi“ a stat ieri de vorbă cu colonelul SRI Gheorghe Şerban, tatăl liceanului găsit decedat în casă, iar acesta ne-a declarat că are încă încredere în ancheta oamenilor legii, în ciuda timpului mare care s-a scurs de la tristul eveniment până acum, fără a fi găsit criminalul. „Deocamdată am încredere că oamenii legii îşi fac treaba cu profesionalism şi că vor ajunge la cine trebuie. Când nu voi mai avea încredere, voi vedea ce e de făcut. Acum am încredere“, ne-a declarat ieri colonelul Şerban.

Acesta ne-a mai declarat că a mai avut discuţii cu unii ziarişti ieşeni care au deformat grav faptele relatate, afectând memoria fiului său. „Mă afectează foarte mult relatările presei despre acest caz, mai ales atunci când se scriu lucruri neadevărate. Am citit în unele publicaţii că se droga, că s-au găsit droguri… Vă daţi seama ce s-a scris? Vă daţi seama cât sunt de afectat, cât sufăr? Că voi suferi toate viaţa? Fiul meu a intrat primul la Informatică, era un elev foarte bun la învăţătură, un copil exemplar… De ce nu s-au luat datele de la IML, ca să se prezinte că nu s-a găsit deloc drog, nu s-a găsit alcool?“, ne-a spus, pe un ton extrem de afectat, Gheorghe Şerban. 

 

Comentarii