ApaVital cumpără pentru angajaţii săi un alcooltest şi 31 scutere

miercuri, 04 martie 2015, 13:48
1 MIN
 ApaVital cumpără pentru angajaţii săi un alcooltest şi 31 scutere

Angajaţii ApaVital vor merge cu motoscuterul la citirea apometrelor.

Consiliul de Administraţie al ApaVital a aprobat programul anual al achiziţiilor publice de mijloace fixe al societăţii. Pe lista de cumpărături a ApaVital, pe lângă motopompe, generatoare electrice, cricuri sau aparate de sudură se regăsesc şi 31 de motoscutere, în valoare totală de 171.000 lei. Dintre acestea, 20 de vehicule urmează să fie utilizate de secţia de la Târgu Frumos, iar alte 9 vor fi repartizate punctelor de lucru din comune.

„Noi aveam vreo 15 motoscutere, ajunse la capătul perioadei de viaţă. În ultimii ani am preluat numeroase sisteme de alimentare şi distribuţie din judeţ, iar un angajat de-al nostru lucrează şi pe două-trei comune, având de parcurs zilnic 40-50 km doar pentru citirea contoarelor. Chiar într-o singură comună, distanţele între sate sunt mari. Scuterele pe care le cumpărăm acum le vor înlocui pe cele învechite şi vor completa necesarul în teritoriu“, a explicat purtătorul de cuvânt al ApaVital, Răzvan Manolache.

Furnizorul de servicii de apă-canal intenţionează să mai cumpere în acest an şi 11 motocoase, în valoare de 43.750 lei, un manechin de instruire în resuscitare, în valoare de 8.400 lei sau un alcooltest de 5.300 lei.

Comentarii