Apelul unei învățătoare! O fetiță de 8 ani are leucemie, iar bunicul ei, cancer pulmonar

luni, 20 februarie 2017, 18:08
2 MIN
 Apelul unei învățătoare! O fetiță de 8 ani are leucemie, iar bunicul ei, cancer pulmonar

Redăm mesajul unei învățătoare care își dorește să o ajute pe una dintre elevele sale, Maya, în vârstă de 8 ani, diagnosticată cu leucemie:

"Stimati colegi, parinti, oameni cu suflet,

Sunt Albinita Lazar, invatatoarea clasei a 2 a A, de la Scoala Gimnaziala Titu Maiorescu, din Iasi si va anunt cu mare tristete ca una dintre cele 34 de albinute ale noastre s-a imbolnavit grav.

Este vorba despre Maya Amaritei, in varsta de doar 8 anisori si trei luni, o minune de fetita isteata, frumoasa si extraordinar de bine-crescuta, care a fost diagnosticata azi cu leucemie mieloida acuta. Ea se afla internata de vineri noaptea la sectia de terapie intensiva/ Oncologie de la Spitalul Sf. Maria, initial cu hemoglobina 2, iar acum, prin transfuzii si interventiile medicilor, un picut mai stabila.

Si mai dureros este faptul ca aceasta familie este din nou lovita de soarta, caci si bunicul Mayei, care o lua zi de zi de la scoala, a fost operat de cancer pulmonar, cu metastaze cerebrale. Nu stie de diagnosticul pus Mayei, se topeste de dorul ei, in permanenta intreaba de ea si nu intelege de ce nu o poate vedea…

Astazi s-a hotarat ca trebuie intervenit urgent si, datorita unor oameni cu suflet mare din Spania, Maya va merge la spitalul din Palma de Mallorca unde va fi tratata si de unde speram sa se intoarca sanatoasa.

Am marea rugaminte sa transmiteti fiecare dintre dumneavoastra, la nivelul claselor pe care le coordonati, al cunoscutilor, prietenilor si rudelor pe care le aveti, acest apel de a ne mobiliza fiecare dupa putinta, ca sa o ajutam pe Maya.

I-am dus din partea colegilor un catel de plus (l-a si botezat Pluto si doarme cu el) si s-a bucurat enorm cand a auzit ca toti colegii ii trimit multi pupici. A marturisit ca nu stia ce mult o iubesc colegii sai si doamna…

Pentru cei care doresc si pot sa o ajute pe Maya, donand orice suma de bani, va pun la dispozitie nr. de cont al mamei, Irina Alina Amaritei, deschis la ING BANK: RO07INGB0000999905048859.

Cine doreste sa doneze direct, ma gaseste la scoala zilnic sau este rugat sa ma contacteze la tel. 0752.281.040.

Daca nu o puteti ajuta altfel, raman intotdeauna gandul bun si rugaciunea.

Va multumesc din suflet, dinainte, pentru tot"!

Petronela Albinita LAZAR

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii