Aşteptăm tragedia! Şi-a ameninţat soţia cu un cuţit la serviciu în Iaşi, dar a fost „iertat”

marți, 10 iunie 2014, 01:50
2 MIN
 Aşteptăm tragedia! Şi-a ameninţat soţia cu un cuţit la serviciu în Iaşi, dar a fost „iertat”

Procesul penal început s-a încheiat în acest mod, fără alte consecinţe.

Magistraţii Judecătoriei Iaşi au încetat procesul penal împotriva unui bărbat de 42 de ani din Iaşi acuzat că şi-a ameninţat nevasta cu un cuţit. În timpul procesului, femeia şi-a restras plângerea pentru ameninţare intentată împotriva partenerului de viaţă. Eugen Butnaru a ameninţat-o cu un cuţit pe soţia sa, în timp ce aceasta se afla la serviciu.

Potrivit rechizitoriului, fapta s-a petrecut pe 26 septembrie 2012, la orele dimineţii, atunci când soţia agresorului se afla în sediul firmei SC Jenson Confecţii SRL. „În data de 26.09.2012, în jurul orei 06.15, inculpatul Butnaru Eugen, a­vând asupra sa un cuţit de bucătărie cu o lungime de aproximativ 24 de centimetri, s-a deplasat la locul de muncă al părţii vătămate.

Inculpatul a intrat în încăperea în care aceasta îşi desfăşura activitatea, s-a apropiat de ea şi, având cuţitul în mâna, a ame­ninţat-o cu acte de violenţă şi a încercat să o determine să iasă din sediul societăţii“, se arată în rechizitoriu. În acelaşi document se mai arată că un martor a sunat la 112, iar poliţiştii ajunşi la faţa locului l-au imobilizat de Butnaru.

Bărbatul este descris de procurori ca fiind violent, el agre­sându-şi în trecut soţia şi copii. A recurs la acest gest după ce, cu o zi înainte, nevasta sa şi copiii se mutaseră.

Comentarii