Au apărut mai mulţi muncitori la lucrările din Cantemir

vineri, 12 mai 2017, 14:15
1 MIN
 Au apărut mai mulţi muncitori la lucrările din Cantemir

Lucrările la şantierele Primăriei din zona Cantemir au intrat într-un ritm mai alert. Pe Splai Bahlui mal drept au fost dezafectate aproape toate căile de rulare, iar pe bd. Cantemir a fost lărgit pe ambele sensuri prin reducerea scuarului. 

Pe ultimul şantier menţionat au fost deja montate bordurile pe tronsonsul cuprins între intersecţia cu aleea Decebal şi intersecţia cu şos. Naţională. În cursul zilei de ieri, pe şantier erau mobilizaţi zeci de lucrători, în condiţiile în care, săptămânile trecute, abia dacă erau prezenţi 2-3 muncitori. Lucrările au continuat ieri cu acoperirea săpăturilor făcute în scuar pentru lărgirea bulevardului. Pe Splai Bahlui mal drept, muncitorii erau prezenţi ieri mai ales în zona podului Cantemir şi a „piramidei lui Dubeţ“, unde au dezafectat căi de rulare.

În plus, pe aproape toată zona cuprinsă între Podul de Piatră şi Podul Roş au fost efectuate săpături. Pe această porţiune va fi amenajată o nouă stradă cu sens unic, cel mai probabil pe direcţia Podu Roş – Podul de Piatră, la pereche cu şos. Naţională, arteră de circulaţie care va fi refăcută tot în cadrul proiectului de modernizare a Splai Bahlui mal drept. Atât pe bd. Cantemir, cât şi pe Splai, principalul constructor care efectuează lucrările este Viarom.  

 

 

Comentarii