Au început înscrierile pe turul ciclist de agrement BikeVibe la Iasi

vineri, 24 iunie 2016, 18:18
2 MIN
 Au început înscrierile pe turul ciclist de agrement BikeVibe la Iasi

Cea de-a IV-a ediţie a turului ciclist de agrement BikeVibe, organizat de Arcadia, va avea loc anul acesta duminica viitoare, pe 3 iulie, în Piaţa Palatului Culturii. Participarea este gratuită, iar cei care doresc să participe trebuie să se înscrie pe pagina: www.arcadiamedical.ro/bikevibe. Turul BikeVibe va începe la 11:30, cu procedura de înregistrare a participanţilor, aceştia primind talonul de tombolă şi tricoul evenimentului ce va fi îmbrăcat pe durata cursei. 

Plecarea va fi în jurul orei 12:30 pe două trasee. Primul este pentru sportivi şi cuprinde Palatul Culturii – Str. Anastasie Panu – Str. Sf. Lazăr – Podu Roş – Splai Bahlui mal stâng – Bd. Tudor Vladimirescu – Str. Elena Doamna – Str. Anastasie Panu – Palatul Culturii, iar al doilea traseu este pentru copii şi începători şi vizează: Palatul Culturii – Str. Anastasie Panu – Str. Sf. Lazăr – Str. Palat – Palatul Culturii. „Evenimentul se adresează persoanelor de toate vârstele ce îşi doresc o viaţă activă şi îndrăgesc pedalatul atât ca formă de sport şi relaxare, cât şi ca mijloc de deplasare zilnică în oraş.

La sosirea din plimbarea pe biciclete, efortul participanţilor va fi răsplătit cu o tombolă cu 185 de premii puse la dispoziţie de organizatori, parteneri şi sponsori, dar şi cu alte cadouri surpriză“, anunţă reprezentanţii Arcadia. La ediţiile anterioare au participat la eveniment peste 600 de persoane. Cei care îşi doresc să participe la BikeVibe, însă nu deţin o bicicletă proprie, vor avea posibilitatea de a închiria gratuit una din cele 60 de biciclete puse la dispoziţie la punctul de start. 

Cei mai norocoşi dintre participanţi vor câştiga unul din cele 185 de premii speciale, cu o valoare totală de 37.500 lei (peste 8.000 de euro), oferite de partenerul oficial – Philips şi de sponsorii OPTO, Vision for You, Fleximobil, Ispal, Decathlon, Kosarom, United Business Center, World Class, Selgros, Mobexpert, Little Texas sau unul dintre cele 4 cadouri surpriză oferite de Banca Transilvania. 

Comentarii