Au încheiat în genunchi

luni, 27 mai 2013, 01:50
1 MIN
 Au încheiat în genunchi

Politehnica Iaşi – CSM Călăraşi 27-43 (11-24), în ultima etapă a Diviziei A de handbal masculin. Ieşenii termină pe locul nouă, din 14 echipe

 
Politehnica Iaşi a încheiat în genunchi Divizia A de handbal masculin. Sîmbătă, în Sala Liceului cu Program Sportiv Iaşi, echipa pregătită de Florin Spiridon şi Ioan Zepciuc a fost învinsă fără drept de apel de CSM Călăraşi, una dintre cele mai bune echipe din serie, care a încheiat sezonul pe locul II. Partida s-a rupt repede (în minutul 8 era deja 2-7), diferenţa crescând în ritm ridicat până la pauză (6-13 în minutul 16, 9-20 în minutul 24). După ce în primul act gazdele nu au reuşit să înscrie nici măcar jumătate din numărul golurilor realizate de oaspeţi, călărăşenii au jucat mai relaxat în actul secund. Drept urmare, diferenţa de 13 puncte înregistrată la odihnă a mai crescut cu doar trei goluri în actul doi.

Pentru ieşeni au înscris Folescu (8), Sărăcilă (5), Albu (4), Negru (4), Sabău (3), Slătineanu (2), Ciocoiu (1).  Politehnica a încheiat campionatul pe locul IX al Seriei A a Diviziei A, care a cuprins 14 echipe.

Comentarii