Au mâncat prazul şi-au trecut pârleazul

luni, 06 octombrie 2014, 01:44
2 MIN
 Au mâncat prazul şi-au trecut pârleazul
 
 
Penicilina Iaşi – SCMU Craiova 3-1 (27, -22, 20, 23) şi 3-0 (25, 23, 17) în optimile Cupei României la volei feminin

Debut cum nu se poate mai fericit pentru voleiul feminin ieşean în sezonul 2014. Echipa antrenată de Rareş Puni şi Tatiana Popa a învins în ambele partide susţinute cu SCMU Craiova din cadrul optimilor de finală ale Cupei României. Voleibalistele ieşene au avut nevoie de două ore de joc pentru a câştiga cu 3-1 meciul de sâmbătă luând o primă opţiune pentru calificarea în sferturi. Se aştepta în partida de ieri un reviriment al oltencelor pregătite de Alexandru Cozma, însă fetele de la Penicilina au fost mai bine concentrate pe finalurile de seturi. Formaţia standard a Penicilinei a fost Mihaela Stângă (ridicător), Cristina Lungu, Liliana Curcă, Daniela Popovici, Ana-Maria Berdilă, Andra Streşină şi Iuliana Fîcă (libero). Au mai evoluat Ana Maria Ursache, Simona Filip şi Simona Mocanu.
În sferturile de finală ale Cupei României, echipa ieşeană va întâlni formaţia Volei Alba Blaj, clasată pe locul III în campionatul trecut, la care evoluează ex-ieşencele Valentina Rusu şi Roxana Ivanof. Partidele vor avea loc pe 10 ianuarie la Blaj şi 18 februarie la Iaşi. O altă partidă stabilită din sferturi este Dinamo Bucureşti şi CSM Târgovişte. Mai sunt de disputat returul partidei ADEP Satu Mare – CSM Lugoj (0-3 în tur), dar şi dubla “U” Cluj – CSM Bucureşti.
Peste zece zile se va da startul noii ediţii a Diviziei A1, ieşencele urmând a debuta pe teren propriu contra aceluiaşi adversar, SCMU Craiova.

 

 

Comentarii