Avion evacuat din cauza unui telefon care a început să scoată fum

joi, 06 octombrie 2016, 08:36
1 MIN
 Avion evacuat din cauza unui telefon care a început să scoată fum

Samsung a recunoscut luna trecuta ca telefonul, lansat pe 19 august si vandut in mai multe tari, poate lua foc in timp ce este pus la incarcat.  

Mai multe companii aeriene le-au interzis ulterior pasagerilor sa aduca la bord aceste telefoane.  
 
Incidentul de miercuri a avut loc dupa ce un Samsung Galaxy Note 7 a fost oprit, scrie presa. Telefonul s-a incins in timp ce insotitorii de bord prezentau instructiuni de securitate, a precizat un purtator de cuvant al Departamentului Pompierilor din Louisville.  
 
O femeie a spus ca este vorba despre telefonul sotului ei, potrivit Louisville Courier-Journal. "El a spus ca tocmai il oprise, dupa care (telefonul) a pocnit si a inceput sa scoata fum", a declarat Sarah Green pentru ziar. 
 
 
"L-a scos din buzunar si l-a aruncat jos", a adaugat ea. Green a spus ca telefonul sotului ei a fost inlocuit, dupa ce Samsung a rechemat telefoanele cu probleme. 
 
Samsung a precizat pentru DPA, intr-un e-mail, ca pana cand nu recupereaza telefonul respectiv nu poate confirma ca in incident a fost implicat un Note 7 nou. 
 
"Cooperam cu autoritatile si Southwest pentru a recupera dispozitivul si a confirma cauza", se arata in e-mail. "Dupa ce primim dispozitivul vom avea mai multe informatii", adauga Samsung.

Comentarii