Băiat de 23 de ani ucis la Podul de Piatră: s-a luat la bătaie cu cineva

Amândoi bărbaţii erau cunoscuţi ca oameni ai străzii. Ucigaşul i-a reproşat victimei furtul a 500 de lei

luni, 03 iulie 2017, 01:50
2 MIN
 Băiat de 23 de ani ucis la Podul de Piatră: s-a luat la bătaie cu cineva

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, om al străzii, a murit după ce a fost lovit cu o bucată de beton în cap de un alt om al străzii, în urma unui conflict urmat de încăierare.

Sâmbătă la amiază, în zona pieţei din Podul de Piatră, tânărul în vârstă de 23 de ani s-a întâlnit cu un amic, în vârstă de 63 de ani, iar între ei a ibzucnit o ceartă. Cel de 63 de ani i-a reproşat tânărului că i-a furat o sumă de bani, şi o voia înapoi. Între cei doi a început un conflict verbal urmat de bătaie, iar bărbatul în vârstă a pus mâna pe o bucată de bordură şi l-a lovit pe băiat de două ori, în cap.

La faţa locului s-a deplasat imediat o ambulanţă, însă medicii nu au mai avut ce face decât să constate decesul tânărului. În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru omor, acesta fiind instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi. „A fost un conflict spontan între două persoane fără adăpost. Victima avea 23 de ani, iar persoana bănuită de comiterea faptei, 63 de ani. Agresorul în vârstă de 63 de ani îl bănuia pe tânăr că i-ar fi sustras în urmă cu câteva zile suma de 500 de lei. Victima a fost lovită de două ori în zona capului, cu o bucată de bordură, două lovituri, una în zona feţei şi o alta în zona capului. Agresorul a fost indentificat şi reţinut de către poliţişti, urmănd să fie prezentat instanţei“, ne-a spus un poliţist din cadrul Poliţiei Iaşi.  

Comentarii