Bărbat beat, izbit violent de o maşină pe Independenţei. Altă femeie, lovită pe trecere

miercuri, 08 iulie 2015, 01:56
1 MIN
 Bărbat beat, izbit violent de o maşină pe Independenţei. Altă femeie, lovită pe trecere

Un pieton beat a fost rănit grav de un autoturism când încerca să traverseze Bulevardul Independenţei, între UMF şi Târgu Cucu. Bărbatul băut a fost luat pe sus de un autoturism Skoda ce mergea spre Târgu Cucu, acesta ajungând la spital cu o fractură la picior. Bărbatul a fost transportat la spital de un echipaj SMURD solicitat de şoferii din trafic.

„În jurul orei 12.45, bărbatul, Teodor A., a traversat neregulamentar carosabilul, moment în care a fost surprins şi accidentat de un au­toturism condus regulamentar. Pie­to­nul a fost testat şi a reieşit o concentraţie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, şi şoferul a fost testat, iar rezultatul a fost negativ“, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei.

Un alt accident a avut loc pe strada Palat, lângă Sala Sporturilor. O femeie care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni a fost izbită de un autoturism Dacia 1310. Femeia a fost acroşată uşor, ea fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale. În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
 

Comentarii