Bătaie generală, cu răniţi, la aniversarea a 500 de ani de existenţă a satului. Sărbătoarea a avut loc la Leţcani joi, de Ziua Eroilor (Înăţarea Domnului)

sâmbătă, 11 iunie 2016, 01:50
1 MIN
 Bătaie generală, cu răniţi, la aniversarea a 500 de ani de existenţă a satului. Sărbătoarea a avut loc la Leţcani joi, de Ziua Eroilor (Înăţarea Domnului)

Mai mulţi localnici din Leţcani au ajuns zilele trecute la spital după ce s-au luat la bătaie pe fondul consumului de alcool. Aceştia au sărbătorit 500 de ani de la înfiinţarea satului şi, în aceeaşi zi, au marcat şi Ziua Eroilor, dar şi Înălţarea Domnului, ocazie cu care au consumat şi mai multă băutură decât de obicei. 

Patru dintre aceştia au ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) de la Spitalul „Sf. Spiridon“ cu diferite contuzii suferite. În urma bătăilor, unul dintre bărbaţi, în vârstă de 28 de ani, a ajuns la spital în stare gravă cu traumatism cranio-cerebral, laceraţie splenică, hemoperitoneu, care constă în prezenţa sângelui în cavitatea peritoneală.

S-a intrat direct în sala de operaţie, iar mai apoi acesta a rămas internat în Clinica de Chirurgie III din cadrul unităţii medicale. Un alt bărbat, de 23 de ani, a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral şi cranio-facial, însă, deoarece starea nu era foarte gravă, a fost externat. „Un alt bărbat de 22 de ani a ajuns la spital policontuzionat, cu traumatism cranio-cerebral şi cranio-facial, traumatism la nivelul mandibulei, toraco-abdominal. A refuzat continuarea investigaţiilor“, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD de la Spitalul „Sf. Spiridon“.

Comentarii