Becali le promite „război” craiovenilor: Nu-i las aşa, fac plângere la DNA

luni, 08 mai 2017, 19:30
3 MIN
 Becali le promite „război” craiovenilor: Nu-i las aşa, fac plângere la DNA

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, le promite conducătorilor CSU Craiova că nu se va lăsa până nu vor fi sancţionaţi pentru că au folosit jucători care nu au mai evoluat în Liga I în meciul cu FC Viitorul. Becali a spus că va face plângere la DNA împotriva CSU Craiova. El i-a acuzat şi pe jucătorii de la CFR, de non-combat în meciul cu Dinamo, dar spune că nu are probe în acest caz.

"Eu cred că o să luăm titlul, că Dumnezeu nu doarme. Dar ce s-a întâmplat aseară nu este aşa de simplu. Noi demonstrăm cu probe că acei patru jucători nu au fost niciodată pe bancă rezerve şi ceea ce au făcut ei este rea credinţă şi au adus prejudiciu unei societăţii. Abuz în serviciu şi rea credinţă. O să ne adresăm şi la Comisia de Etică a federaţiei şi la UEFA şi la organele statului, că aici vorbim de prejudiciu. O să mergem şi la DNA. Acuzăm nedreptatea, minciuna şi reaua credinţă. Nu contează ce o să facem noi diseară, contează ce au făcut ei aseară. Noi o să propunem să fie scoşi din competiţie. Nu mă mai interesează decât problema de aseară. Să-i arăt eu lui nenea Rotaru că aici nu este pe tarlaua ANRP-ului, aici e Liga Profesionistă de Fotbal. Cu CFR nu putem dovedi (n.r. – că nu şi-ar fi apărat corect şansele cu Dinamo), dar ce a fost aseară putem dovedi. După ce că v-a băgat în Diviza B abuziv, că nu sunteţi voi Universitatea Craiova şi veniţi şi vă bateţi joc, că sunteţi olteni şi trebuie să jucăm cum vreţi voi. Şi o să vedeţi că o să existe consecinţe în asta, că nu-i las aşa", a declarat Becali, la Digi Sport.

El a precizat că la anul îşi va face echipă astfel încât să fie campion încă de la primele meciuri din play-off: "Ce s-a întâmplat acum mi-a dat semnalul că trebuie să fac echipă. În play-off, normal, Steaua are duşmani şi se întâmplă ce se întâmplă. Trebuie să fiu campion imediat după intrarea în play-off, după primul, al doilea şi al treilea meci. Asta o să fac eu de la anul. Mai înţeleg un non-combat, cum a făcut CFR-ul, au jucat cum a jucat nu şi-au dat viaţa, cum spunea Marcel Popescu, nu-şi scot ochii din orbite. Nu aveam pretenţia asta, dar nu să pui patru copii pe teren, că nu-ţi baţi joc de noi, că nu eşti la tine acasă, în Oltenia, aici eşti la Liga Profesionistăd e Fotbal, unde joci cu oameni care au băgat milioane."

Formaţia FC Viitorul a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa CS Universitatea Craiova, în etapa a IX-a a play-off-ului, şi a revenit pe primul loc în Liga I. În acest meci, antrenorul Gheorghe Mulţescu a folosit câţiva jucători care au evoluat mai puţin în acest sezon.

  FC Viitorul are 41 de puncte în clasament, cu două mai multe ca Dinamo, şi trei mai multe ca FCSB, care joacă, luni, în deplasare, cu Astra. În ultima etapă vor avea loc meciurile Dinamo-Astra, FCSB – CSU Craiova şi FC Viitorul – CFR Cluj, sâmbătă, 13 mai, de la aceeaşi oră, 20.00.

    

Comentarii