De Business

Punem punctul pe știi

Camera de Comerţ va organiza dezbateri între politicieni şi oameni de afaceri

marți, 12 ianuarie 2016, 02:50
1 MIN
 Camera de Comerţ va organiza dezbateri între politicieni şi oameni de afaceri

Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi vrea să medieze în acest an electoral cât mai multe mese rotunde cu reprezentanţii partidelor politice şi a mediului de business. „Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi se constituie într-un forum pentru dezbateri şi dialog atât în interiorul mediului de afaceri, dar şi ca interfaţăîntre acesta şi mediul politic şi administrativ.

După cum ştim cu toţii, 2016 va fi un an electoral care, cu siguranţă, va fi marcat de lansarea în spaţiul public a diverse platforme şi programe economice din partea oamenilor politici care vor candida. Aplicând principiul unei atitudini apolitice şnon-partizane, ne propunem săinvităm la dialog reprezentanţii partidelor din întreg spectrul politic cu mediul de afaceri ieşean, precum şi găzduirea de conferinţe de presă, dând astfel posibilitatea mediului politic, în mod echidistant, să-şi exprime ideile şi propunerile cu privire la programele economice pe termen mediu şi lung, la nivel local, regional şi naţional”, a declarat Paul Butnariu, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi.

În acest context, un prim demers îl constituie conferinţa de presă ce va fi susţinută mâine, de la ora 11, de omul de afaceri Maricel Popa, la final de mandat ca secretar de stat în Ministerul Economiei. Popa va prezenta un raport asupra activităţii sale ministeriale şi iniţiativele legislative cu impact economic pe care le propune pentru perioada următoare.  

Comentarii