Când se îmbată, unii ieşeni distrug oglinzi, sparg anvelope sau zgârie maşini

sâmbătă, 13 februarie 2016, 02:57
1 MIN
 Când se îmbată, unii ieşeni distrug oglinzi, sparg anvelope sau zgârie maşini

Trei ieşeni s-au ales cu două dosare penale după ce au distrus parţial maşini într-un moment de „euforie“ provocată de alcool. Este vorba despre doi tineri care în noaptea de 1 spre 2 februarie au distrus oglinda retrovizoare a unui autoturism şi apoi i-au înţepat cauciucurile.

„Ionuţ M., de 23 de ani, şi Ciprian G., de 24 de ani, ambii din comuna Voineşti, sunt cercetaţi pentru distrugerea, prin înţepare, a două anvelope şi a unei oglinzi retrovizoare aparţinând unui autoturism parcat pe strada Hanciuc din municipiul Iaşi. Prejudiciul este în valoare de 700 lei, fiind recuperat în totalitate. Cei doi au declarat că au comis această faptă pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi fără a cunoaşte cine este proprietarul autoturismului“, a precizat comisarul şef Mădălin Ţăranu, din cadrul Poliţiei.

Al doilea dosar penal a fost deschis pe numele lui Ioan D., de 61 de ani, din Iaşi, care este cercetat pentru că, pe 21 ianuarie 2016, a distrus prin zgâriere vopseaua de pe capota motor a unui autoturism care se afla în parcarea unui complex comercial. Acesta a declarat că a comis această faptă pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi s-a angajat că va achita contravaloarea prejudiciului creat.

Comentarii