Canicula umple visteria Primăriei. Veniturile din zonele de agrement au „explodat” faţă de luna mai

marți, 16 iunie 2015, 01:51
2 MIN
 Canicula umple visteria Primăriei. Veniturile din zonele de agrement au „explodat” faţă de luna mai

Canicula din ultimele două săptămâni a rotunjit încasările Primăriei din exploatarea zonelor de agrement. Dintr-o situaţie prezentată ieri de oficialii municipalităţii reiese că, în prima jumătate a lunii iunie, veniturile au fost de cinci ori mai mari decât în întreaga lună precedentă.

Cea mai mare creştere este în cazul ştrandului municipal, unde încasările au fost de zece ori mai mari. La zona de agrement, veniturile au fost de cinci ori mai mari, iar la plaja Nicolina de trei ori. În total, în perioada ianuarie – iunie 2015, nivelul încasărilor a trecut de 400.000 lei, 82% din aceste venituri fiind realizate în primele două săptămâni din luna iunie.
 
În afara ştrandului, ieşenii preferă cele două piscine de la Ciric care au generat venituri de aproape 100.000 lei în perioada 1 – 14 iunie. În schimb, situaţia prezentată de Primărie arată că la telescaun nu mai există încasări din ziua de 11 mai, semn că instalaţia s-a defectat încă de atunci, şi nu de săptămâna trecută, aşa cum au precizat recent oficialii municipalităţii.
La ştrandul municipal, care a fost deschis la mijlocul lunii mai, nivelul încasărilor zilnice a ajuns în medie la peste 6.500 lei, iar în cazul plajei Nicolina, deschisă în aceeaşi perioadă, la circa 4.300 lei.
Recordul de încasări la cele trei zone de agrement aflate în exploatarea Primăriei s-a înregistrat la sfârşitul săptămânii trecute. Astfel, în zilele de 13 şi 14 iunie, nivelul veniturilor a ajuns la aproape 135.000 lei, respectiv o treime din totalul încasărilor înregistrate de la începutul anului.
 

Comentarii