Cât costă o vacanță în cel mai straniu loc de pe Pământ

joi, 18 decembrie 2014, 23:23
1 MIN
 Cât costă o vacanță în cel mai straniu loc de pe Pământ

O agenție de turism din România va organiza vacanțe în Insula Socotra, considerată a fi cel mai straniu loc de pe Pământ.

Insula Socotra, situată în Oceanul Indian, va putea fi vizitată și de români, începând din ianuarie 2015, iar prețul unei vacanțe de șapte zile pleacă de la 2.200 de euro de persoană și poate ajunge la aproximativ 2.600 de euro, în funcție de mărimea grupului de turiști.

Considerată cel mai straniu loc de pe Pământ, Insula Socotra s-a desprins de continent acum 20 de milioane de ani, iar datorită izolării și condițiilor climatice specifice, flora și fauna ei au rămas intacte.

Pe insulă cresc peste 300 de specii de plante, din cele 800 de specii descoperite până acum, plante care dau insulei un aspect straniu, de peisaj extraterestru.

Pentru a vedea toate acestea, românii care vor să viziteze insula trebuie să scoată din buzunar o sumă cuprinsă între 2.200 și 2.600 de euro.

O vacanță pe Insula Socotra durează nouă zile, cu plecare din București. Prețul biletului de avion pentru excursiile din ianuarie este de 665 de euro, la care se adaugă un tarif variabil, în funcție de mărimea grupului.

Mai multe amănunte găsești pe greatnews.ro

Comentarii