Ce locuri de parcare lângă bloc se vor putea licita în următoarele zile

luni, 29 august 2016, 21:58
1 MIN
 Ce locuri de parcare lângă bloc se vor putea licita în următoarele zile

Municipalitatea scoate la licitaţie în această săptămână doar 7 noi locuri de parcare de reşedinţă, în Dacia. Pentru adjudecarea lor va fi organizată o procedură de licitaţie, în cursul zilei de joi.

La procedură vor putea participa locatarii a opt blocuri din apropierea străzii prof. I. Simionescu, respectiv D1-D4, D12-D14 şi J9. Procedura va fi organizată la ora 14.00, la sediul Direcţiei de Administrare a Patrimoniului Public şi Privat, dosarele de participare putând fi depuse până în preziua licitaţiei.

Relaţii suplimentare privind procurarea documentaţiei şi condiţiile de participare se pot obţine de la sediu DAPPP din şoseaua Naţională nr. 43, etaj 4, camera 15 sau la telefon 0232.264.246, interior 43. Programul de lucru cu publicul este în intervalul orar 9.00-13.00 lunea, miercurea şi vinerea, respectiv în intervalul 12.00-15.00, marţea şi joia.

Dosarul de participare la licitaţie trebuie să cuprindă o cerere de înscriere, copie după actul de identitate, copie după actul de proprietate a locuinţei, copie după cartea de identitate a autovehiculului, copie după certificatul de înmatriculare a autovehicului, certificat de atestare fiscală eliberat de Direcţia Economică şi a Finanţelor Publice, dosar de încopciat, precum şi chitanţele aferente documentaţiei, taxei de participare şi garanţiei de participare, în sumă totală de 65 de lei. 

Comentarii