Ce posturi sunt scoase la concurs la stat în instituţiile din judeţ

miercuri, 13 septembrie 2017, 01:58
2 MIN
 Ce posturi sunt scoase la concurs la stat în instituţiile din judeţ

Cele mai multe sunt la primării.

Mai multe unităţi administrativ-teritoriale din judeţ au lansat, în ultima săptămână, concursuri pentru recrutarea de personal.

Cele mai multe posturi sunt disponibile la primăriile din Butea (trei muncitori, un şef al Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţe şi un consilier) şi Hârlău (un inspector asistent, doi muncitori, un inspector şi un referent). Municipalitatea ieşeană vrea să angajeze trei consilieri în cadrul Direcţiei Fond Locativ, în timp ce la Paşcani au fost lansate concursuri pentru ocuparea a două posturi de auditor. Alte primării care caută personal sunt din Popeşti (un bibliotecar), Oţeleni (un inspector şi un consilier), Lungani (un paznic), Belceşti (doi muncitori şi un consilier juridic), Scobinţi (un secretar comunal), Ciorteşti (un secretar comunal), Româneşti (un tehnician cadastru fond funciar) şi Todireşti (un secretar comunal).

În alte domenii, în ultima săptămână, au fost anunţate doar trei concursuri.

Astfel, în sistemul de sănătate, Maternitatea „Cuza Vodă“ caută să recruteze trei asistenţi medicali şi un infirmier debutant.

În sistemul de învăţământ a fost lansat un singur concurs, respectiv de angajare a unui îngrijitor la Liceul Special „Moldova“ din Târgu Frumos.

Detalii complete despre fiecare job în parte pot fi consultate pe portalul guvernamental de resort, care poate fi accesat la adresa online posturi.gov.ro.

Cele mai multe dintre concursurile menţionate mai sus au ca dată de desfăşurare a probelor începutul lunii octombrie.

Comentarii