Ce se întâmplă când un inconştient întoarce TIR-ul în drum

marți, 04 februarie 2014, 02:50
2 MIN
 Ce se întâmplă când un inconştient întoarce TIR-ul în drum

O femeie şi un bărbat au ajuns la spital în urma unui accident produs de şoferul unui TIR care a intenţionat să întoarcă pe drumul european, la Budăi. Accidentul a avut loc ieri, în jurul orei 9, la ieşirea din localitatea Budăi. Şoferul camionului nu s-a asigurat la întoarcere, iar o autoutilitară Peugeot a intrat în plin în autovehicul. În urma coliziunii, două persoane care se aflau în autoutilitară au fost rănite şi transportate la spital.

„Poliţiştii de la Rutieră au fost sesizaţi despre producerea unui accident pe raza localităţii Budăi. Din primele cercetări a reieşit faptul că şoferul unui camion care se deplasa dinspre Iaşi către Târgu Frumos a făcut o manevră de întoarcere fără să se asigure, moment în care un autovehicul a intrat în coliziune cu acesta. Pe numele şoferului de camion a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. El a fost testat cu etilotestul, dar nu consumase băuturi alcoolice“, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei.

Cele două victime au fost transportate în Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului „Sfântul Spiridon“, iar medicii le-au acordat îngrijiri de prim ajutor. „Pacienţii erau policontuzionaţi, dar nu aveau leziuni severe, care să le pună vieţile în pericol. Femeia era însărcinată, dar atât ea, cât şi fătul sunt stabili şi în stare bună. Vor rămâne pentru investigaţii“, a precizat conf. dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU SMURD. (Andrei DÎSCĂ, Claudia PĂDURARU)

 

Comentarii