N

Ce se întâmplă cu şantierele din Iaşi? Trebuie să se termine cu disconfortul nejustificat pe care îl provoacă ieşenilor

N

marți, 06 mai 2014, 01:50
1 MIN
 Ce se întâmplă cu şantierele din Iaşi?  Trebuie să se termine cu disconfortul nejustificat pe care îl provoacă ieşenilor

\N

Întrebare pentru primărie, din partea deputatului PNL Anton Doboş.

Liberalii ieşeni atrag atenţia că niciuna dintre lucrările mari oraş nu se încadrează în termenii de execuţie, iar asta se întâmplă pe banii şi pe nervii cetăţenilor. Deputatul Anton Doboş spune că Iaşul a devenit un cimitir al şantierelor şi proiectelor neterminate. Este inadmisibil ca din zona CUG până în centrul oraşului durata drumului să fie de o oră, iar şoseaua Bucium, deşi celelalte lucrări sunt terminate, să nu fie nici acum asfaltată. Cred că se apropie momentul când şefii de la primărie vor trebui să dea socoteală pentru toate problemele pe care le-au creat populaţiei, a precizat parlamentarul ieşean.

Liderii locali ai PNL solicită explicaţii de la conducerea primăriei în legătură cu lucrările de la pasajul de la Fundaţie, care au fost oprite fără a fi precizat noul termen de finalizare. Municipalitatea încearcă abia acum să găsească un alt constructor, care să continue executarea pasajului. Şantierele Iaşului costă foarte mult, iar o parte dintre bani vor fi plătiţi, indirect, de cetăţeni, la rambursarea creditelor făcute de primărie. Cei care au gândit aceste lucrări ar trebui să arate mai mult respect faţă de banul public şi să facă tot posibilul să termine cu disconfortul nejustificat pe care îl provoacă ieşenilor, a completat Anton Doboş.

Comentarii