Cei mai buni sportivi ieşeni, premiaţi la Gala Excelenţei organizată la Teatrul Naţional

miercuri, 28 ianuarie 2015, 17:45
1 MIN
 Cei mai buni sportivi ieşeni, premiaţi la Gala Excelenţei organizată la Teatrul Naţional

Pe 27 ianuarie, marţi, în Sala Mare a Teatrului Naţional “Vasile Alecsandri” a avut loc Gala Excelenţei Sportului Ieşean. Evenimentul, care a început la ora 17.00, a fost organizat de Primăria Iaşi în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Iaşi.

“Gala Excelenţei Sportului Ieşean este un eveniment de marcă prin care dorim să ne arătăm preţuirea şi recunoştiinţa faţă de sportivii ieşeni care au obţinut performanţe remarcabile în anul 2014. Prin această premiere a excelenţei sportive, Iaşul îşi preţuieşte performerii care i-au adus medalii la competiţiile naţionale şi internaţionale”, a afirmat primarul Gheorghe Nichita.

Sportivi medaliaţi la întreceri naţionale şi internaţionale, foşti sportivi, preşedinţi de cluburi sau de secţii, reprezentanţi ai unor federaţii au urcat pe scena Teatrului Naţional Iaşi, fiind premiaţi cu diplome, plachete şi premii în bani.

Printre cele 10 categorii premiante s-au regăsit: “Cel mai tânăr şi cel mai vârstnic performer”, “Cei mai buni arbitri”, “Cluburi/Asociaţii sportive”, „Sportivi şi Antrenori”, „Premii de excelenţă” etc. La categoria „Cea mai mare performanţă a sportului ieşean în anul 2014”, premianţii au fost: Irina Dorneanu – canotaj sportiv, Sorin Băhnărel – canotaj antrenor şi Adriana Cserhati– canotaj antrenor. Seara a fost presărată şi cu diverse momente artistice de dans, arte marţiale sau fitness.

curierul-iasi.ro

 

Comentarii