De Business

Punem punctul pe știi

Cel mai modern showroom Mercedes a fost inaugurat la Iaşi (GALERIE FOTO)

La eveniment au fost prezenti preşedintele Mercedes-Benz România, Boris Billich şi realizatorul de televiziune Cătălin Ştefănescu, ambasador al brandului.

joi, 02 octombrie 2014, 01:49
2 MIN

Omul ieşean de afaceri Bogdan Piţigoi a inaugurat, ieri, primul showroom Mercedes-Benz modernizat după ultimele standarde impuse de producătorul german de automobile.  Cu o suprafaţă de peste 600 de metri pătraţi, care permite o expunere de până la 15 modele, noul showroom a fost reorganizat pentru a fi şi mai funcţional pentru clienţi, investiţia ridicându-se la 500.000 euro.

 

Totodată, spaţiile confortabile de discuţie şi aşteptare sunt dezvoltate într-o notă Modern Luxury, noua tonalitatea a imaginii brandului. În România există 22 de reprezentanţe ale mărcii Mercedes-Benz, dar deocamdată doar showroom-ul de la Iaşi a fost adaptat noilor rigori impuse de companie. „Avem bucuria şi privilegiul să inaugurăm aici, la Casa Auto Iaşi, primul showroom Mercedes-Benz din România la noile standarde de calitate. Noul showroom reprezintă o muncă asiduă, o investiţie considerabilă care, dincolo de estetică, are ca obiectiv creşterea calităţii serviciilor oferite clienţilor Mercedes-Benz”, a declarat, în deschiderea evenimentului, Bogdan Piţigoi, preşedintele Casa Auto Iaşi, dealerul Mercedes-Benz. Pentru a da o notă aparte evenimentului, Bogdan Piţigoi a ţinut ca prezentarea să nu se desfăşoare ca o conferinţă de presă, ci ca o „ieşire la cafea”, la care au participat invitaţii speciali Boris Billich, CEO Mercedes-Benz România, şi realizatorul de televiziune Cătălin Ştefănescu, ambasador al brandului. „La Iaşi mă simt ca acasă. Când vorbim despre Mercedes-Benz, vorbim de fapt despre valoare, cultură şi civilizaţie. Iar noul showroom de la Casa Auto Iaşi reflectă pe deplin noile standarde”, a punctat Cătălin Ştefănescu. Prezent la inaugurare, preşedintele Mercedes-Benz România a declarat că în 2 – 3 ani aproximativ 80% din reprezentanţele din ţară îşi vor moderniza sediile conform noilor standarde. De asemenea, Boris Billich a menţionat că momentan compania nu are în plan deschiderea unor noi showroom-uri în ţară, ci consolidarea şi dezvoltarea celor existente. „Mercedes-Benz se ghidează după un motto, o credinţă: «Ce e mai bun sau nimic», de fiecare dată încercând să oferim maximum din ce poate fi oferit unui client. Şcolarizarea, upgrading-ul, modalitatea în care ne ocupăm de clienţi, de vânzări, toate acestea au fost implementate cu succes în noul showroom de la Casa Auto Iaşi. Noul showroom este un spaţiu mare, deschis, luminos şi oferă soluţii de finanţare, service, vânzare şi post vânzare la noile standarde, care optimizează procedurile de lucru pentru a oferi clienţilor servicii de şi mai bună calitate şi timpi mai eficienţi”, a precizat Boris Billich. La finalul evenimentului, patronul Casa Auto Iaşi, Bogdan Piţigoi, a fost premiat de preşedintele Mercedes-Benz cu o plachetă cu reprezentarea celor doi oameni care au deschis drumul acestei mărci, Daimler şi Benz.
 

 

Comentarii