Cinci ieşeni au fost arestaţi în sudul Italiei după o bătaie sângeroasă cu alţi români

joi, 22 ianuarie 2015, 02:50
1 MIN
 Cinci ieşeni au fost arestaţi în sudul Italiei după o bătaie sângeroasă cu alţi români

Autorităţile italiene au reţinut cinci bărbaţi din judeţul Iaşi acuzaţi că s-au bătut cu alţi doi români, unul dintre aceştia aflându-se în stare gravă într-un spital.

Potrivit presei italiene, trei dintre cei cinci agresori sunt din municipiul Iaşi. Este vorba de Vasile Apetrei (30 de ani), Constantin Vasile Apetrei (28 de ani) şi Mihai Mihăilă (24 de ani). Un alt reţinut este Adi Ovidiu Matei, de 24 de ani, din Târgu Frumos, şi Valentin Prodan, de 25 de ani, originar dintr-un sat din judeţul Iaşi. Potrivit sursei citate, cei cinci tineri au fost implicaţi într-o altercaţie în noaptea de 18 spre 19 ianuarie într-o staţiune dintr-un orăşel al zonei Calabria, din sudul Italiei.

Ieşenii s-au certat dintr-un motiv banal cu alţi doi români, agresându-i ulterior pe aceştia. Una dintre victime a suferit răni la nivelul bărbiei, în timp ce a doua se află internată în stare gravă la spital cu mai multe răni la nivelul capului. Autorităţile italiene au reuşit identificarea ieşenilor în scurt timp, găsindu-i pe aceştia a doua zi dimineaţă, după incident.
Unii dintre ei purtau în continuare hainele stropite de sânge pe care le-au avut şi în timpul altercaţiei. Anchetatorii au stabilit că, în timpul bătăii, agresorii ar fi folosit inclusiv o tijă de metal de doi metri.

 

 

Comentarii