Cine sunt cei 12 concurenţi din această seară de la ROMÂNII AU TALENT

vineri, 26 aprilie 2013, 18:50
6 MIN
 Cine sunt cei 12 concurenţi din această seară de la ROMÂNII AU TALENT

Concurenţii de la ROMÂNII AU TALENT – sezonul 3, semifinala 4 – sunt Andrei Andronache, Andrei Isfan, Angelo Simonica, Bogdan Olteanu – pictorul care face minuni cu sclipiciul lui, Classic Beat Orchestra, Colectivul Fantezia, Mihai Ştefan – tânărul imitator moldovean, Orban Barra cu ale sale acrobaţii cu bicicleta, Palamari Mircea – cel care a impresionat juriul cu mişcările sale de dans, Switch Crew, Zburătorii – baietii care au sărit în preselecţiile ROMÂNII AU TALENT peste masa juriului şi trupa de dans The Haters.

Andrei Andronache este un tânăr magician care a reuşit juriul ROMÂNII AU TALENT că merită să meargă mai departe cu un număr inedit. Concurentul a urcat pe scenă şi l-a rugat pe Smiley şi pe o tânără din public să îl asiste la numărul pe care urma să îl prezinte. „Şoricelul lui Mihai” este numărul cu care i-a convis Andrei Andronache pe cei trei juraţi că merită să meargă mai departe.

Numărul prezentat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT a presupus apariţia şi dispariţia unui şoricel, pe care magicianul Andrei Andronache l-a denumit „şoricelul lui Mihai”.

Pe parcursul numărului său, concurentul i-a făcut atât pe cei trei juraţi, dar şi pe spectatorii prezenţi lanpreselecţii să râdă în hohote. „Cel mai haios magician. Haioşenia ta depăşeşte numărul de magie. Ai nevoie de energie. Îmi place la nebunie accentul lui. Bravo, felicitări”, i-a spus Mihai Petre.

Andrei Isfan, din Bucureşti, este tânărul de 26 de ani care i-a impresionat pe cei trei juraţi de la ROMÂNII AU TALENT: Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu cu un moment de magie. Concurentul a urcat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT şi a jonglat cu două pachete de cărţi de joc, lăsând fără cuvinte atât publicul, cât şi juriul de la ROMÂNII AU TALENT.

„Ai o tehnică fantastică! Îmi place foarte mult cum prezinţi totul, eşti haios!”, a spus Mihai Petre la finalul numărului artistic. „M-ai lăsat cu gura căscată, m-ai dat pe spate!”, a continuat cel mai dur jurat de la ROMÂNII AU TALENT.

La fel de impresionaţi au fost şi ceilalţi doi membri ai juriului de la ROMÂNII AU TALENT, care au apreciat originalitatea concurentului.

Angelo Simonica a impresion la preselecţiile ROMÂNII AU TALENT cu vocea sa. La numai 17 ani, Angelo a cântat cât l-au ţinut plămânii o melodie marca Led Zeppelin, iar juriul a fost convins de potenţialul său de rock-star, astfel că băiatul a ajuns în semifinalele ROMÂNII AU TALENT.

Bogdan Olteanu a păşit pe scena de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, alături de soţia sa, întrucât problemele pe care le are cu auzul îi îngreunează comunicarea cu cei din jur.

Deşi vizibil emoţionat, bărbatul în vârstă de 38 de ani a început să-şi prezinte numărul concentrându-se pe ceea ce la final avea să-i uimească nu numai pe cei trei membri ai juriului de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, ci şi pe cei toţi aflaţi în sală.

După ce a pictat pe o pânză neagră acompaniat de piesa „Someone like you” intepretată de solista Adele, concurentul a dat strălucire operei sale, la propriu, suflând peste ea cu sclipici.

"Pentru mine astea sunt momemntele preferate. La început pot spune că nu a crezut prea mult în momentul tău, a avut etapele lui şi finalul a fost… pam-pam!", a mărturisit Andra.

Îmbracaţi la patru ace, dar cu bascheţi în picioare, cei patru baieţi din “Classic Beat Orchestra” i-au dat pe spate pe juraţi prin acordurile reinterpretate în manieră moderna de vioară, orgă, tobe şi contrabas, aşa că trupa de băieţi va  reveni în curând pe scenă într-o nouă etapă de la ROMÂNII AU TALENT.

Colectivul Fantezia, din Republica Moldova, a uimit publicul de la ROMÂNII AU TALENT print-o evoluţie de exceptie. Baieţii au cântat la tobe. Evoluţia membrilor trupei Colectivul Fantezia a fost una de exceptie, iar membrii juriului ROMÂNII AU TALENT au rămas impresionaţi. „Aţi avut de toate”, a spus Andra la finalul prestaţiei concurenţilor din timpul preselecţiilor ROMÂNII AU TALENT.

Mihai Ştefan are 17 ani, iar atunci când a urcat pe scena ROMÂNII AU TALENT  a anunţat că va face un spectacol total imitând alte personale celebre. Prima personalitate a fost Florin Piersic, pentru ca mai apoi să se transforme spectaculos în Gigi Becali, cu a cărui râs a reuşit să convingă atât juriul cât şi cei prezenţi că merită să meargă mai departe în show-ul ROMÂNII AU TALENT. Talentul său a ridicat sala în picioare, iar juriul de la ROMÂNII AU TALENT i-a acordat biletul pentru etapa următoare a concursului.

Gabor Barra Orban a urcat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT pe bicicleta şi a surprins pe toată lumea cu nebuniile sale periculoase pentru propria sanatate, dar şi pentru sănătatea iubitei sale, pe care a folosit-o ca recuzită. “Momentele astea mă sperie de obicei, dar tu mi-ai oferit atâta siguranţă” i-a spus Andra la finalul numărului pe care tânărul l-a pregătit pentru preselecţiile ROMÂNII AU TALENT.

Mircea Palamari a venit tocmai de la Chişinău pentru a participa la preselecţiile ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3. Băiatul a dansat pe ritmuri electro, hip hop şi R&B, cucerind atât inimile publicului care l-a susţinut cu aplauze furtunoase, cât şi pe cele ale juriului de la ROMÂNII AU TALENT.

Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre s-au declarat de-a dreptul impresionaţi la finalul momentului artistic. “Tu eşti dansatorul care mi-a plăcut cel mai mult. Îmi doresc de mult să câştige un dansator competiţia ROMÂNII AU TALENT”, a mărturisit Mihai Petre.

Dans cât cuprinde au oferit membrii trupei Switch Crew, “steluţele pe baterii”, vorba lui Bartoş, care au fost aplaudate îndelung de publicul prezent în sala de la preselecţii ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3. ”Ei ar trebui să se numească Switch On pentru că sunteţi mai buni decât orice cafea de pe lumea asta”, le-a spus Andi, iar Petre a felicitat-o pe coregrafa grupului, astfel că micuţii vor demonstra câţi “watt-i” au în dotare şi în SEMIFINALA 4 de la ROMÂNII AU TALENT.

Remus Ioan Mureşan şi Paul Oprea sunt cei doi "Zburători" din trupa "Parcour", care i-au impresionat pe Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu, la ROMÂNII AU TALENT, după ce au sărit peste masa juraţilor.

Trupa The Haters a urcat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT şi a convins juriul că merită să meargă mai departe în show-ul ROMÂNII AU TALENT, deşi s-au înfiinţat ca trupă cu trei zile înainte de a veni preselecţiile show-ului de talente.

Vineri, 26 aprilie, va fi difuzată SEMIFINALA 4 a show-ului ROMÂNII AU TALENT. Lupta pentru premiul cel mai, dar şi pentru titlul de cel mai talentat român se apropie de final.

Marea FINALĂ a show-ului va fi difuzată pe data de 10 mai la ProTv.

gandul.info

Comentarii