Ciucur se apropie de Iaşi

miercuri, 08 iunie 2016, 01:43
2 MIN
 Ciucur se apropie de Iaşi

 Continuă discuţiile cu Astafei, transferul portarului Buchta a fost ratat

  

 
CSMS Iaşi este aproape de a bifa al doilea transfer al verii, după Dan Roman (FC Botoşani). Conform oficialilor clubului, semnarea contractului cu jucătorul cel mai dorit în această vară, Alexandru Ciucur (Pandurii Târgu Jiu), era la un pas de a se concretiza azi noapte. “Am avut noi discuţii cu Alex. Are o ofertă mult mai bună de la Vardar Skopje, însă e tentat să revină la Iaşi, unde s-a simţit foarte bine. Mai discutăm şi în această noapte, sunt şanse mari să ajungem la un acord” a declarat aseară, la ora închiderii ediţiei, preşedintele CSMS, Florin Prunea.
Iaşul, care continuă şi discuţiile cu Victoraş Astafei (Petrolul Ploieşti), a primit şi o veste proastă ieri. Unul din jucătorii vizaţi de a fi aduşi în Copou, portarul Milos Buchta, care a mai jucat în România la Gaz Metan Mediaş, Oţelul şi Rapid, a declinat oferta CSMS după ce Sigma Olomouc, club din ţara sa natală, Cehia, nu i-a acordat dezlegare.

Altfel, echipa ieşeană a stabilit şi ultimii adversari pe care-i va întâlni în cantonamentul din Turcia, de la Bolu, care va începe pe 20 iunie. În afară de testele deja anunţate, cu Neftci Baku (25 iunie), Lokomotiv Plovdiv (29 iunie) şi Fenerbahçe Istanbul (6 iulie), formaţia pregătită de Nicolo Napoli va mai juca în compania unei echipe din Iran, FC Kheybar Khorramabad (1 iulie) şi cu FC Voluntari (3 iulie) 

Comentarii