Ciupim ceva puncte?

sâmbătă, 02 martie 2013, 02:50
2 MIN
 Ciupim ceva puncte?

Maine, de la ora 18:00, Petrolul Ploiesti – CSMS Iasi, in etapa a XXI-a a Ligii I de fotbal. Partida este transmisa in direct de Digisport 1

CSMS Iasi nu a acuzat startul ratat in 2013, esecul suferit pe teren propriu in fata crudei echipe a Rapidului fiind uitat. Acesta este anuntul facut in cor de oficiali si jucatori ieseni pe parcursul saptamanii care, pentru echipa din Copou, se incheie cu un meci important, cel de la Ploiesti, cu Petrolul. Drept urmare, desi gazdele sunt mari favorite pe hartie, iesenii au anuntat ferm ca nu se gandesc sa se intoarca cu mana goala din Prahova. “Nu mergem in vizita la Ploiesti” (Liviu Ciobotariu); “Putem chiar sa batem duminica” (Ciprian Milea); “I-am spus finului meu, Marinescu, ca nu pierdem cu ei” (Claudiu Tudor) sunt doar cateva dintre declaratiile pline de optimism date de antrenorul CSMS si doi dintre jucatorii vizati a fi titularizati maine.

Motivele starii de spirit pozitive a oaspetilor sunt legate de jocul destul de bun etalat in partida cu giulestenii precum si de atitudinea aratata la antrenamentele efectuate in aceasta saptamana. Ajunsi la acest capitol, trebuie spus ca Ciobotariu a avut serioase probleme in a lucra asa cum si-a propus, starea terenurilor din Copou fiind extrem de departe de exigentele unei echipe de Liga I.

In ceea ce le priveste pe gazde, acestea nu sunt speriate de siguranta etalata de moldoveni, chiar daca nu-si subestimeaza adversarul. “Iasul nu-si merita locul in clasament. E o echipa care a pierdut nemeritat cu Rapidul si se exprima mai bine in deplasare. Nu ne va fi usor, insa mergem la victorie”, a declarat antrenorul Petrolului, Cosmin Contra, care are ca obiectiv calificarea in cupele europene. La “gazari” starea de spirit este foarte buna, victoria de la Galati, din etapa a XX-a, dopandu-i moral pe “lupii galbeni”. Acestia au motive de liniste si in ceea ce priveste lotul de jucatori. Desi nu pot conta pe cel mai periculos atacant, Bokila, care este suspendat, ploiestenii au recuperat, fata de jocul de la Galati, mai multi jucatori importanti, ca Grozav, Marinescu, Mustivar si Cristescu. Altfel, Achim a fost anuntat incert, in timp ce debutul ex-bistriteanului Romario se va amana. In ceea ce-i priveste pe ieseni, acestia nu pot apela la Mitic si Petrovic, accidentati si Straton – suspendat.

CSMS a plecat ieri spre Ploiesti, dupa antrenamentul de dimineata, se va antrena astazi la Snagov si va reveni acasa imediat dupa joc.

 

 

Formatiile probabile

Petrolul: Bornescu – Alcenat, Geraldo, Manasse, Guilherme – Hoban, Renan – Boudjema, Marinescu, Grozav – Hamza.

CSMS: Irimia – Cretu, Tincu, Avramia, Vladu – Milea, Cl. Tudor – Ciucur, Moutinho, Tiganasu – Patulea (Herghelegiu).

 

Comentarii