Clubul de conversaţie în limba engleză pentru copii începe la sfârşitul lunii

joi, 17 septembrie 2015, 19:25
1 MIN
 Clubul de conversaţie în limba engleză pentru copii începe la sfârşitul lunii

Părinţii ieşeni care doresc să-şi dea copilul la cursuri de engleză o pot face înscriindu-şi micuţul la BritTeen, clubul de conversaţie în limba engleză de la British Council din Iaşi. Acesta este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani şi presupune un program de educaţie non-formală pentru copii ce urmăreşte să dezvolte abilităţile şi pasiunile participanţilor prin workshop-uri tematice.

Copiii beneficiază de oportunitatea de a acumula cunoştinţe şi abilităţi din domenii precum creativitatea, cultura generală sau dezvoltarea personală, precum şi de a-şi exersa şi îmbunătăţi competenţele sociale şi de conversaţie în limba engleză.

Modulul de toamnă se desfăşoară în perioada 30 septembrie – 11 noiembrie şi cuprinde şapte întâlniri doar în zilele de miercuri, având programul în funcţie de nivelul de vârstă. Taxa de înscriere este 200 lei sau 180 lei la reînscriere sau pentru grupuri de minim 2 persoane, iar toţi participanţii vor primi un abonament la biblioteca British valabil 3 luni. Pentru preşcolari se va organiza atelierul „Fairy Tales“, pentru clasele I-IV atelierul „What do you want to be when you grow up“, iar pentru clasele V-VIII atelierul „Big Stories“. Mai multe detalii puteţi afla la numărul de telefon: 0232/316.159 sau 0724.585.175.

 

Comentarii