Colonelul care şi-a fluturat penisul la Mitropolie, strâns cu menghina de judecători

vineri, 02 septembrie 2016, 01:51
1 MIN
 Colonelul care şi-a fluturat penisul la Mitropolie, strâns cu menghina de judecători

Cazul revoltător al jandarmului acuzat că ar fi hărţuit sexual o poliţistă de frontieră, în curtea Mitropoliei Moldovei, va intra din nou în analiza judecătorilor, după ce, în primă instanţă, Nelu Popovici a fost condamnat la o amendă penală de 18.000 de lei. Procurorii au solicitat judecătorilor să acorde o pedeapsă cu executare în acest dosar, în timp ce apărătorii lui Nelu Popovici au cerut achitarea. Dosarul se va relua la Curtea Militară de Apel Bucureşti, pe 28 septembrie.

Nelu Popovici a fost trimis în judecată în toamna anului trecut fiind acuzat că ar fi comis faptele în seara zilei de 10 octombrie 2014. Atunci, Popovici conducea un dispozitiv detaşat la Catedrala Mitropolitană din Iaşi, pentru a asigura paza cu ocazia sărbătorii Sfintei Parascheva. În rechizitoriul se menţiona, că imediat după ce şeful său direct, Ghiorghe Stan, a plecat de la Mitropolie, pentru a se odihni, colonelul a început să consume băuturi alcoolice.

„A ajuns în stare de ebrietate, stare în care a pretins cu intenţie directă favoruri de natură sexuală de la agenta şef adjunct O.D. aflată în exercitarea atribuţiilor de serviciu, profitând şi prevalându-se de situaţia de autoritate asupra acesteia.“ În acelaşi document se mai precizează că, în jurul orei 22.00-22.30, Nelu Popovici a văzut-o pe poliţista de frontieră în timp ce spăla podeaua modulului cu mopul şi a început să îi adreseze cuvinte „de natură pornografică“ cerându-i să îl însoţească la Hotel Moldova, unde era cazat, pentru a întreţine raporturi sexuale cu el. „Îţi fac ce vrei tu şi cum vrei tu!“, ar fi spus atunci Popovici, potrivit procurorilor militari, care ar fi avut un comportament de acest gen toată noaptea. 

Comentarii