Companii importante din Iaşi recrutează studenţi, pe 12 noiembrie. Mergeţi la BuzzCamp

marți, 10 noiembrie 2015, 15:19
2 MIN
 Companii importante din Iaşi recrutează studenţi, pe 12 noiembrie. Mergeţi la BuzzCamp

Evenimentul are loc în complexul Hotel Internațional.

Pe 12 noiembrie, la Hotel Internaţional din cadrul Palas, va avea loc cea de-a 14-a ediţie a evenimentului BuzzCamp, recomandat de către organizator ca fiind unul dintre cele mai longevive din ţară dintre cele dedicate dezvoltării personale, re­crutării specializate şi orientării în carieră pentru studenţi şi absolvenţi.

Anul acesta, el se va organiza în 11 oraşe, printre care şi Braşov, Sibiu, Bucureşti, Cluj şi Timi­şoara, organizatorii precizând că din 2008 şi până astăzi o sută de companii s-au întâlnit cu 18.000 de participanţi, iar la ultima ediţie, cea de anul trecut, 135 de tineri cu potenţial care s-au prezentat la eveniment şi-au început deja cariera în cadrul companiilor partenere.

Anul acesta, la Iaşi, vor fi prezente companiile BitDefender, E&Y, LIDL, SCC, Vodafone şi Xerox. Acestea vor căuta profile specifice de studenţi şi absolvenţi pe care să îi recruteze în programele de formare.

„Prin prezenţa la workshop-urile organizate individual, de fiecare companie în parte, audienţa BuzzCamp are şansa să interac­ţioneze cu reprezentanţii companiilor, să le cunoască mediul de lucru şi filosofia şi să realizeze în ce măsură ar putea să se integreze în structura lor“, au precizat organizatorii.

Evenimentul se organizează din 2008 de câte două ori pe an, participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate şi doritorii trebuie să se înscrie în prealabil pe site-ul manifestării.

Comentarii