Concert de Crăciun la Biserica Toma Cozma din Iaşi

marți, 20 decembrie 2016, 20:00
2 MIN
 Concert de Crăciun la Biserica Toma Cozma din Iaşi

În atmosfera sfântă și solemnă a Sărbătorii Nașterii Domnuului, duminică, 25 decembrie, la ora 12.00, va avea loc la biserica Toma Cozma din Iaşi tradiționalul Concert de Crăciun, susținut de Corul parohiei.

Corul „Toma Cozma” a reunit încă de la începutul constituirii sale oameni cu suflet și râvnă întru lucrarea creștină, dar și cu sensibilitate artistică și dragoste pentru frumos, integrându-se fericit în familia ostenitorilor cu timp și fără timp în numeroasele acțiuni de voluntariat pe care parohia le organizează. Mulți dintre ei, la rândul lor au purtat experiența liturgică dobândită la biserica noastră și în alte parohii, unde au înființat structuri corale, a declarat Părintele Paroh Mihai Mărgineanu.

Sărbătoarea Naşterii Domnului, explică în continuare Părintele Paroh, ne cheamă să aducem bucurie în sufletele semenilor, iar modul în care membrii Corului parohial intonează imnele Liturghiei duminicale este dătător de adevărată bucurie. Am crescut împreună, ne-am rugat împreună, astăzi, alături de ei au răsărit și tinere vlăstare cu aceeași dragoste și statornicie în a-I sluji lui Dumnezeu, alături de noi, aici la Parohia Toma Cozma. Îi omagiem cu drag și suntem încredințați că și acest Concert va fi la înălțimea exigenței muzicale și interpretative cu care ne-au obișnuit de-a lungul timpului.

Concertul de Crăciun marchează împlinirea frumoasei vârste de 17 ani de activitate liturgică și culturală a Corului Parohiei Toma Cozma. Intrarea la Concertul de Crăciun va fi liberă, iar bucuria se împărtășește din toată inima.

curierul-iasi.ro

Comentarii