Concert rock cu veteranii de la Karma, la Ateneu

miercuri, 13 aprilie 2016, 17:54
1 MIN
 Concert rock cu veteranii de la Karma, la Ateneu

Duminică, începând cu ora 19, la Ateneul Tătăraşi va avea loc un concert rock al veteranilor de la trupa Karma. Concertul va fi susţinut în Sala Mare de spectacole, repertoriul fiind alcătuit din compoziţii proprii. 

Alături de membrii trupei va cânta şi Angelica Solomon, soprană a Operei Naţionale Române din Iaşi. Fondată în 1989, trupa Karma a activat trei ani sub numele de Roşu şi Negru şi cântă constant la evenimentele publice precum Zilele Iaşului, Revelionul în stradă şi în deschidere la trupe consacrate. Preţul unui bilet este de 15 lei, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiind de o reducere de 5 lei. Acesta poate fi achiziţionat de la caseria Ateneului Tătăraşi de luni până vineri, în intervalul orar 9-16 sau cu o oră înainte de spectacol.

Concertul va dura o oră jumătate, iar cei care doresc să facă rezervări pot suna la numărul de telefon: 0232.261.846.Organizatorii menţionează faptul că rezervările ce nu vor fi achiziţionate şi ridicate până vineri, ora 16, nu vor mai fi valabile. 

Comentarii