Premieră pentru industria IT din Iaşi:

Conferinţă despre impactul IT asupra vieţii cu participarea unor specialişti americani de prestigiu internaţional

vineri, 01 septembrie 2017, 01:50
2 MIN
 Conferinţă despre impactul IT asupra vieţii cu participarea unor specialişti americani de prestigiu internaţional

Companie americană de servicii IT 3Pillar Global organizează un eveniment în premieră pentru comunitatea locală de IT din Iaşi, ce va avea ca temă principală importanţa produselor IT şi impactului acestora asupra vieţii cotidiene şi profesionale. 

Pe 6 septembrie are loc şi inaugurarea centrului de dezvoltare din Iaşi, amenajat în clădirea de birouri Moldova Business Center pe o suprafaţă de 700 de metri pătraţi. Conferinţa organizată la Iaşi cu prilejul deschiderii sediului local va avea ca invitaţi specialişti şi manageri IT de cel mai înalt nivel international, au menţionat în comunicat oficialii 3Pillar Global.

„Evenimentul, care face parte dintr-o serie de tradiţie în Cluj şi Timişoara, se adresează comunităţii IT din Iaşi şi îşi propune să abordeze teme de actualitate despre impactul pe care inovaţia produselor şi a industriei IT o va avea asupra lumii şi a vieţii de zi cu zi. Specialiştii internaţionali vor aborda cele mai noi trenduri tehnologice, aspecte relevante despre focalizarea inovaţiei produselor şi înţelegerea complementarităţii muncii în echipă pentru a reuşi dezvoltarea celor mai inovatoare produse. Evenimentul se bucură de participarea lui David DeWolf, specialist American şi manager cu experienţă, CEO-ul 3Pillar Global şi a lui Jonathan Rivers, Chief Technology Officer în cadrul 3Pillar Global. Jonathan Rivers conduce echipele de produs şi ingineri ale companiei, reunind peste 600 de ingineri softişti, consultanţi de produs, manageri de produs, specialişti în testare şi asigurarea calităţii şi profesionişti în experienţa utilizatorilor”, se specifică în comunicat.

Compania 3Pillar Global România face parte dintr-o organizaţie globală cu operaţiuni pe trei continente şi 600 de angajaţi. Cifra de afaceri a companiei a depăşit 30 milioane de dolari anul trecut. Cei 300 de programatori ai companiei 3Pillar Global România îmbină gândirea de business şi expertiza tehnică în tehnologii de ultimă generaţie, cu aplicabilitate în mobile computing, cloud şi big data, pentru a dezvolta produse solicitate de clienţi de top din media şi entertainment, informare, sănătate şi financiar, printre care: PBS, televiziunea publică din Statele Unite ale Americii, CARFAX, lider în furnizarea de informaţii sau Equinox.

 

 

 

 

Comentarii