Continuă populismul la CSMS

joi, 23 iunie 2016, 01:43
2 MIN
 Continuă populismul la CSMS

 

Biletele de intrare la meciul cu Hajduk, primul din istoria Iaşului în cupele europene, vor fi mai ieftine şi decât cele de la unele meciuri de campionat!
 
 
CSMS Iaşi a anunţat preţul biletelor de intrare la partida cu Hajduk Split din manşa întâi a turului II preliminar al Europa League, care se va disputa pe 14 iulie, pe stadionul “Emil Alexandrescu”. Un tichet la primul meci european din istoria Iaşului va costa 5 lei la peluze, 10 lei la tribunele A şi B, 20 de lei la tribunele 0A şi 0B şi 40 de lei la tribuna 0. În campionatele trecute au fost mai multe jocuri la care biletele au costat dublu. În ultima perioadă însă, gruparea din Copou nu a mai acordat atenţie exploatării celei de-a treia sursă de finanţare importantă, după drepturile TV şi alocaţiile de la bugetul local, ticketingul, intrarea la ultimele partide de acasă din Liga I din acest an fiind liberă după reconsiderarea poziţiei primarului Mihai Chirica faţă de CSMS. Reamintim, Chirica a fost extrem de rece cu fotbalul când a preluat frâiele, ca interimar, de la Gheorghe Nichita, însă a început să susţină echipa odată cu startul play-out-ului, când s-a anunţat că locul VII asigură calificarea în Europa League.
Fanii CSMS vor mai trebui să aştepte însă până când să-şi cumpere bilete, nimeni din conducerea clubului nefiind capabil să anunţe când vor fi puse tichetele în vânzare.

Altfel, aseară, la ora închiderii ediţiei, erau în derulare negocierile cu mijlocaşul spaniol Walter Fernandez, iar astăzi se va clarifica situaţia lui Lukacs Böle, cu care s-a tratat în ultima perioadă prelungirea contractului, oficialii CSMS fiind optimişti că maghiarul va continua la Iaşi. 

Comentarii