Creţu se apropie de Steaua

luni, 12 ianuarie 2015, 02:42
2 MIN
 Creţu se apropie de Steaua

 CSMS a avut o primă discuţie oficială cu Valeriu Argăseală legată de un transfer al fotbalistului ieşean

 
Alexandru Creţu are şanse să semneze în această iarnă cu Steaua Bucureşti. Ieri, în Capitală, preşedintele clubului bucureştean, Valeriu Argăseală, s-a întâlnit cu preşedintele CSMS Iaşi, Florin Prunea, pentru a discuta despre transferul fostului internaţional de tineret. Pentru a-l ceda definitiv pe Creţu, CSMS a solicitat 500 000 de euro plus TVA, plus 25% din suma ce ar rezulta dintr-un transfer ulterior al jucătorului, însă nu mai puţin de 500 000 de euro, precum şi păstrarea fotbalistului în retur, plecarea la clubul din Ghencea urmând a avea loc în vară.
După întrevederea cu Argăseală, Prunea a detaliat: “Am prezentat pretenţiile noastre, acum aşteptăm răspunsul Stelei, care depinde de poziţia patronului. Din discuţiile de până acum legate de Creţu mi s-a părut că acestea au cele mai mari şanse de concretizare. Oricum, nu suntem grăbiţi să-l cedăm pe Alex, care va avea cu siguranţă oferte şi după turneul echipei naţionale din această iarnă, turneu la care va participa aproape sigur”.
Reamintim, conform oficialilor ieşeni, CSMS a refuzat până acum două oferte de a-l ceda pe Creţu: 200 000 de euro plus TVA de la Astra, 100 000 de euro plus TVA, plus trei jucători de la Dinamo, în ambele situaţii fiind vorba şi de procentul de 25% la revânzare.

În condiţiile amintite, Creţu va fi prezent astăzi la reunirea echipei, care va avea loc la ora 14:30, pe stadionul din Copou. La primul antrenament din an al Iaşului nu vor fi noutăţi spectaculoase. “Singurul jucător nou pe care contăm sigur este, deocamdată, Mădălin Ciucă. El a semnat cu noi de la sfârşitul anului trecut, pentru jumătate de an, cu opţiune de prelungire pentru încă două sezoane. În funcţie de discuţiile pe care le vom avea, e posibil ca luni să vină în Iaşi şi Strătilă, de la UTA, şi Gorovei, jucător format la noi, care a jucat ultima dată la Săgeata Năvodari. Discutăm şi cu suceveanul Cerlincă, e posibil să ajungă şi doi spanioli zilele următoare, pentru a fi testaţi” a mai precizat Prunea.

 

 

Comentarii