CSMS a refuzat 200 000 euro!

luni, 05 ianuarie 2015, 02:42
1 MIN
 CSMS a refuzat 200 000 euro!

Echipa ieşeană nu a fost de acord să-l vândă pe Creţu pentru suma amintită. Astra a fost echipa care l-a ofertat pe fostul internaţional de tineret

 

 
CSMS Iaşi ţine la preţ atunci când vine vorba de cedarea lui Alexandru Creţu. Echipa ieşeană a refuzat în primele zile ale anului o ofertă de a-l vinde pe fostul internaţional de tineret. “Până acum, am purtat mai multe discuţii în ceea ce-l priveşte pe Alexandru Creţu. Steaua, Astra şi Dinamo şi-au arătat interesul faţă de jucătorul nostru, care e considerat, nu numai de mine, drept unul dintre cei mai promiţători fotbalişti ai ţării. Discuţiile sunt una, ofertele sunt altceva. Până acum, am primit o singură ofertă concretă pentru Alex. Astra ne-a propus să-l cedăm pentru 200 000 de euro plus TVA, plus 25% din banii pe care giurgiuvenii i-ar fi obţinut la o revânzare a lui Creţu. Am considerat suma prea mică şi am refuzat oferta. Creţu nu va pleca de la Iaşi decât pentru o sumă corespunzătoare cu cota pe care o are” a declarat preşedintele executiv al CSMS, Florin Prunea.
Reamintim, pentru a-l vinde pe Creţu, CSMS cere 500 000 de euro plus TVA, plus o cotă de 25% din suma obţinută în cazul unei revânzări a fotbalistului.

 

Comentarii