Cu cine defilăm?

miercuri, 22 ianuarie 2014, 02:50
1 MIN
 Cu cine defilăm?

Ce va fi după alegeri, cum ne va îneca uslamismul ca o apă neagră, devastatoare? Ce se va întâmpla când planurile grupărilor infracţionale oblăduite de guvernarea uslamistă vor fi totalmente „transpuse în viaţă”, cum se zicea odată la plenarele de partid?

Române, nu uita: Guvernarea USL în frunte cu Ponta te vrea prost! Se apropie alegerile şi guvernanţii vor să te mai prostească o dată! Te-au prostit, când le-ai dat un vot majoritar covârşitor. Vrei s-o mai faci o dată? Deci tu, victima, te-ai solidarizat cu agresorul. Da, agresor, căci nu ţi-au dat nimic, ci, din contră, te-au agresat. Ce ţi-au dat din ce au făgăduit? Praful de pe tobă ţi-au dat. Au dat salariu cu o mână şi l-au luat cu două. Au dat locurile de muncă promise, dar numai pe hârtie şi pe „antene”. Au pus pe butuci câteva mari afaceri ale statului, pe care trebuiau să le rezolve, şi au lăsat fără lucru mii şi mii de oameni. Ce au „realizat” altceva? Picăturile de ser curs de la Institutul Cantacuzino? Arătaţi-mi ce au realizat pozitiv şi vă promit că voi mânca tastatura pe care scriu. Nici nu mai îndrăznesc să tot fluture ca o mâţă victorioasă şoarecele mort al „realizărilor”, cum făcea ministrul corupt Fenechiu, pe care l-aţi votat cu un entuziasm demn de o cauză mai bună (şi doar ştiaţi ce scriu ziarele despre acest Fenechiu).

Însă de agresat ne agresează zi de zi şi ceas de ceas. Lanţul corupţiei şi corupţilor se strânge peste ţară, tinde să stranguleze democraţia. Nu (numai) acciza este problema şi blestematele de gaze de şist, ci gazele otrăvitoare emanate de cei ce prăduiesc ţara: amnistierea corupţilor, pragul pentru referendum, spălarea de bani prin neimpozitarea şi nedeclararea sumelor din jocurile de noroc, încercarea de sufocare a instituţiilor necorupte ale statului de drept – cu acestea ne agresează pe fiecare din noi. Şi ce se întâmplă acum nu-i nimic. Ce va fi după alegeri, cum ne va îneca uslamismul ca o apă neagră, devastatoare? Ce se va întâmpla când planurile grupărilor infracţionale oblăduite de guvernarea uslamistă vor fi totalmente „transpuse în viaţă”, cum se zicea odată la plenarele de partid? Acum se vede numai vârful aisbergului, căci încă se tem de justiţie, de DNA şi de încă câteva instituţii şi de câţiva oameni. Şi ce vei face, române, când ei, corupţii, nu îţi vor mai lăsa un chior pentru pensie, alocaţie, pentru ajutoare sociale şi pentru alte asemenea? Fiindcă, după ritmul în care fură şi după dorita de ei strangulare a justiţiei, aşa se va întâmpla. Teamă mi-e că atunci, când ţara va fi cu totul în pradă, va fi prea târziu să te revolţi.

Deocamdată corupţii încă se tem, fiindcă, din fericire pentru noi toţi, dosarele au început să curgă acum, sub Băsescu, cum nu au curs sub Iliescu şi nici sub Neica Nimeni Constantinescu. Şi teama le-a pătruns corupţilor în oase, ca la şobolani când nava se scufundă. Şi de aceea muşcă feroce. E ultima lor şansă. Pierd tot: pierd afacerile cu statul, pierd controlul resurselor pe măsură ce sistemul judiciar, chiar trunchiat de ei, finalizează dosare importante. De aceea vuvuzelele lui Voiculescu pârţâie atât de strident.Bătălia este uriaşă şi publicul joacă un rol important. Cu cât devine mai conştient de miza războiului, cu atât scad şansele mafioţilor de a câştiga. Cu cât înţeleg mai mulţi despre ce este vorba şi refuză să mai acorde încredere marionetelor pe care le trag de sfori cei ca Felix, cu atât cresc şansele ca România să fie deparazitată de această mafie. Dar, dacă populaţia este ţinută sub narcoza dezinformării şi urii, răul devine normalitate şi puierniţa mafiotă eternizează limbricii la putere.

Cum spuneam, ioc realizări în gaşca lui Ponta şi ai lui! Nu au cu ce se lăuda. Atunci cum să prostească electoratul? Cu două mari prostii: 1. Întreţinerea la cote cât mai înalte a urii anti-Băsescu şi anti-băsişti 2. Propaganda la foc încins antioccidentală şi antiamericană. Căci mare parte din populaţie e sensibilă la aceste droburi de sare de pe ocniţa Puterii. Metodele lui Ponta-USL imită calapodul fascist sau comunist (că tot aia e!) şi au la bază îndemnul la ură. Limbajul este pe măsură, spumegând de ură şi mirosind a cloacă. Căci ne vor proşti, dar proşti agresiv! Ponta şi aparatul de propagandă al Antenelor creează duşmani de clasă împotriva cărora trebuie să luptăm. Oamenii, „popo´ul” lui Ceauşescu, sunt chemaţi la ură făţişă. Băsescu, care de fapt e la final de mandat, este, desigur, cel mai mare duşman, dar la fel sunt şi „Macoveii”, „Morarii”, Danileţ, Kovesi, Boc (nu-l lasă nici acum), Udrea, „femeia fără suflet care a furat 4 milioane de euro ca să-şi cumpere pantofi şi genţi” „adulatorii”, „presa aservită”, Pora atât de murdar şi comunistoid „executată” recent, Tăpălagă, Turturică, „intelectualii lui Băsescu”, „boierii” Patapievici, Pleşu, Liiceanu şi alţi mari intelectuali ai ţării. Şi lista poate continua. Să observăm în treacăt că Antenele sunt „miloase” cu Vasile Blaga, cu Cătălin Predoiu sau cu baronul Flutur, semn clar că ori îi au la mână cu ceva, ori sunt nişte câini fără dinţi pentru mafia politică proguvernamentală. Române, însă dacă vrei să vezi pe cei care militează pentru o Românie curată, deparazitată de mafioţi, vezi pe cine înjură Antena 3 a Varanului, cel care dă acum din colţ în colţ în spaimele morţii politice. Aceia sunt!

Celălalt mijloc propagandistic de sorginte comunistă bate toba cu „duşmanii străini”. Dacă n-ar fi ei, ehei… unde eram noi acum. În China sau Rusia, vă zic eu. Cică Occidentul ne tratează „ca pe o colonie”, Crin Antonescu se teme de Departamentul de Stat. Iar Ponta (ce caută ochelaristul ăsta habarnamist în viaţa noastră?!) şantajează Washingtonul cu anularea contractului cu Chevron, Angela Merkel să-l ia în Germania pe Băsescu. Barroso şi Reding nu sunt decât nişte „portocalii” şi „macoveişti”, ambasadorul Gitenstein să nu se amestece în „treburili” noastre interne şi referendumurile noastre democratice etc. Cu xenofobie şi cu naţionalism agresiv, în care nici măcar ei nu cred, vor să te mai păcălească o dată, române! Vrei asta? Foarte bine. Atunci pregăteşte-te, uită Deşteaptă-te române (dacă l-ai ştiut vreodată) şi învaţă Da zdravstvuet Sovetskii Soiuz, naşa stranaaaa


Radu Părpăuţă este scriitor, traducător şi publicist

Comentarii