Cu cine să te înrudeşti (şi cum să arăţi) pentru un salariu bun la Primărie

miercuri, 20 septembrie 2017, 01:50
2 MIN
 Cu cine să te înrudeşti (şi cum să arăţi) pentru un salariu bun la Primărie

O tânără cu experienţă zero în IT a fost numită administrator al unei societăţi de profil înfiinţate de Primăria Sector 3. “Nimeni nu s-a născut învăţat”, apără numirea fostei cumnate, primarul PSD.

Consiliul local Sector 3 a pus-o administrator la o firmă de IT a primăriei pe sora fostei soţii a primarului Robert Negoiţă. Cristina Arghir a fost numită administrator provizoriu la una dintre firmele proaspăt înfiinţate de Primăria Sector 3 – Internet şi Tehnologie S3. Numirea a fost făcută de Consiliul local Sector 3, unde PSD are majoritate, iar aceasta va avea un salariu de 8.000 lei/net pe lună, potrivit unui proiect de hotărâre discutat ieri.

Robert Negoiţă s-a căsătorit cu Sorina Docuz în 2013 şi au divorţat 3 ani mai târziu, însă au împreună un copil. Sorina Docuz împreună cu sora sa – Cristina Arghir – au un atelier de croitorie – Sow Atelier. Cele două surori au zeci de poze împreună atât pe pagina de Facebook a atelierului cât şi pe pagina personală a Cristinei Arghir. Printre clienţii atelierului de croitorie se numără şi primarul Gabriela Firea (PSD). "Numele meu este Arghir Cristina, de profesie economist! Am terminat A.S.E. – Facultatea Economie şi un Master în Comunicare în afaceri. Am lucrat o perioadă în marketing după care am preluat activitatea unui S.R.L., încă de la înfiinţare şi în ultimii doi ani am coordonat activitatea din cadrul acestui S.R.L. Acum, dacă astăzi voi fi votată sper să reuşesc să fac o treabă bună şi cu această societate", a declarat Cristina Argir la numirea în această funcţie, în cadrul şedinţei Consiliului local Sector 3 din 25 august 2017. La vremea respectivă, consilierii USR au ridicat problema lipsei de experienţă în domeniul IT a noului administrator, însă primarul Robert Negoiţă a declarat că “nimeni nu s-a născut învăţat”.

Într-un răspuns adresat la solicitarea Hotnews.ro, reprezentanţii Primăriei Sector 3 spun că primarul Robert Negoiţă nu este în conflict de interese în acest caz deoarece numirea a fost făcută de Consiliul local Sector 3.

 

 

Comentarii