Cum îşi mai apăra ieşenii pământurile. Răzbunarea Auricăi: a sărit cu toporul în faţa unei maşini

miercuri, 03 mai 2017, 01:50
2 MIN
 Cum îşi mai apăra ieşenii pământurile. Răzbunarea Auricăi: a sărit cu toporul în faţa unei maşini

Ieşeanca a lovit-o pe vecina sa când a venit cu experţii pentru a măsura terenul. Ulterior, necazul a căzut peste un bărbat care muncea la vecină, în faţă căruia a ieşit cu toporul.

Procurorii ieşeni au dispus ieri trimiterea în judecată a unei femei din comuna Bârnova, acuzată de fapte de violenţă. Aurica C. a ajuns în vizorul anchetatorilor după ce şi-a lovit o vecină şi după ce a distrus cu toporul maşina unui bărbat, pe care l-a şi ameninţat. Prima faptă a fost plasată de pocurori în martie 2014, atunci când M.S. a sesizat Poliţia că a fopst lovită cu pumnii şi picioarele de Aurica C. Victima se afla în proces cu vecina sa din cauza unui teren şi în ziua agresiunii experţii au mers la faţa locului pentru a delimita linia ce delimitează terenurile celor două.

Aurica C. ar fi decis atunci să-şi facă singură dreptate şi a tras-o de păr pe vecina sa şi lovit-o. De asemenea, victima ar fi fost ameninţată şi că va fi incendiată şi că i se va tăia gâtul. După aproximativ o lună, furia Auricăi C. s-a revărsat asupra unui bărbat care circula cu maşina pe raza comunei Bârnova. Bărbatul a relatat că, în timp ce conducea, femeia i-a făcut semn să oprească după care, cu un topor, a lovit cu sete în capota maşinii. Ulterior, Aurica C. i-ar fi spus bărbatului că îi va tăia şi capul. Victima a povestit poliţiştilor că agresoarea s-ar fi aflat în stare de ebrietate în acel moment. Dusă la audieri, femeia a venit cu propria versiune. A spus că în ziua respectivă, şoferul a stropit cu noroi gardul casei sale şi, din acest motiv, ar fi aruncat cu varză peste maşină. Varianta sa nu a fost luată, însă, în calcul, de procurori. Aceştia din urmă au aflat, în timpul anchetei, şi de ce era atât de supărată femeia pe şofer: bărbatul realiza o construcţie la vecina sa. 

Comentarii